• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilceye karsi Zoreta Kullananlarr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Kizlar benim cildimde 2 yildir bazen az bazen cok sivilce oldu ama hic tamamen yok olmadi.Doktor dun bana zoreta kullanmami soyledi ve ben bugun kullanmaya basladim yan etkileri ve cilt uzeridendeki etkileri soyleyebilirmisiniz ? Birde ilk ay cok cikmayan butun sivilceler cikicak diyorlar bu tedaviyi yaparken onlari kapatmak icin makyaj yapiyimi ?

Kizlar benim cildimde 2 yildir bazen az bazen cok sivilce oldu ama hic tamamen yok olmadi.Doktor dun bana zoreta kullanmami soyledi ve ben bugun kullanmaya basladim yan etkileri ve cilt uzeridendeki etkileri soyleyebilirmisiniz ? Birde ilk ay cok cikmayan butun sivilceler cikicak diyorlar bu tedaviyi yaparken onlari kapatmak icin makyaj yapiyimi ?

ben sadece 1 ay kullandım ve gerçekten güzel sonuç verdi. benim sivilcelerim cilt altında kist gibi ve ağrılı oluyordu buna rağmen gerçekten çok güzel bi ilaç. ilk ayda sivilce tabi ki çıkıyor benimde çıktı ama her zamanki gibiydi bende ilaç henüz etki göstermemiştir diye düşünmştm sonra da zaten cildi ciddi anlamda kurutuyo bırak sivilce cıkmasını cildin pul pul dökülmeye başlıyo dudakların yara oluyo. ama birkaç ay sabret sonra çok memnun kalacaksın

Sonunda kesin cozum gibi bisey mi olucak ? Bide doktor bunlarin yaninda dudagim icin hametan ve fazla kuruluk olursa cildimde excipial verdi bunlari nasil kullanicam

Back
X