Sivilceli Ciltler Sivilceye benzer kabarcıklar için yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

amilya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
4
0
Merhaba arkadaşlar.. Kollarımda ve bacaklarımda tavuk derisi denilen sivilceye benzer şeyler var :KK43:( İçerisinden kıllar çıkıyo. Bir çok doktora gittim ama hiç biri işe yaramadı bana yardım edebilir misiniz lütfen.. :KK43:(

kılların çıktığı yerlerde mi sivilcemsi şeyler çıktı yani? epilasyon yaparken ne kullanıyorsun, ilgisi olabilir :)

evet aynen öyle :KK43: Sir ağda yapıyorum her zaman. Güzellik salonuna gittim oradaki arkadaşlar farklı şekillerde ağda yapıyorsan olabilir dediler ama hep aynı şekilde yapıyorum :KK43: Bıktım artık kaç senedir denemediğim şey kalmadı :KK43:(

evet aynen öyle :KK43: Sir ağda yapıyorum her zaman. Güzellik salonuna gittim oradaki arkadaşlar farklı şekillerde ağda yapıyorsan olabilir dediler ama hep aynı şekilde yapıyorum :KK43: Bıktım artık kaç senedir denemediğim şey kalmadı :KK43:(

herkese Aynı malzemeleri kullandiklari icin bence canım kotulemek gibi olmasin ama

en az 6-7 farklı dermotloğa gittim, en az 20 farklı ilaç kullandım tatlım yaa :KK43:( Söyledikleri her şeyi yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyorlar :KK43:( gerçi bu kadar uğraştığım halde bi yararı olmuyosa neden kasıyorum dimi? Bende anlamadım :SS

X