Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerSivilceye benzer kabarcıklar için yardım
Merhaba arkadaşlar.. Kollarımda ve bacaklarımda tavuk derisi denilen sivilceye benzer şeyler var ( İçerisinden kıllar çıkıyo. Bir çok doktora gittim ama hiç biri işe yaramadı bana yardım edebilir misiniz lütfen.. (
evet aynen öyle Sir ağda yapıyorum her zaman. Güzellik salonuna gittim oradaki arkadaşlar farklı şekillerde ağda yapıyorsan olabilir dediler ama hep aynı şekilde yapıyorum Bıktım artık kaç senedir denemediğim şey kalmadı (
evet aynen öyle Sir ağda yapıyorum her zaman. Güzellik salonuna gittim oradaki arkadaşlar farklı şekillerde ağda yapıyorsan olabilir dediler ama hep aynı şekilde yapıyorum Bıktım artık kaç senedir denemediğim şey kalmadı (
en az 6-7 farklı dermotloğa gittim, en az 20 farklı ilaç kullandım tatlım yaa ( Söyledikleri her şeyi yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyorlar ( gerçi bu kadar uğraştığım halde bi yararı olmuyosa neden kasıyorum dimi? Bende anlamadım :SS