Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerSivilcemi skmıstim boyle iz kaldi bakar misiniz lutfen
Sivilcemi skmistim boyle delik iz kaldi baya ugrastirici bil sivilceydi 2 ay gecmemisti hic cikmayan yerden cikmisti lutfen arkadaslar nasil gecer delik kapanir bilgi verirmisiniz
Sivilcemi skmistim boyle delik iz kaldi baya ugrastirici bil sivilceydi 2 ay gecmemisti hic cikmayan yerden cikmisti lutfen arkadaslar nasil gecer delik kapanir bilgi verirmisiniz
Sivilceleri asla sıkmayın.. Çıkmaya başlayınca üzerine hemen üzerine bir parça buz koyun çıkmaktan caz geçiyor Resimde çok aman aman bir iz de görünmüyor ama özellikle yüz bölgesinde insan rahatsız oluyor tabi ki. Ve maalesef bir çözümü yok diye biliyorum..