• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri sivilceli sorunlu cildime cilt bakimi ürünü tavsiyeniz var mi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Tetradox v e cleocin t diye ilaclara basladim.Yuzumde hergün iltihapli sivilce olur ve eskiden kalma kırmızı lekeler ve izler.Son kullandığım seri la roche posaydi.ama bi süre sonra etkisini kaybetti gibi.cildim yagli ve hassas daha 18yasindayim.ne onerirsiniz temizleme jeli markasi ? Tonik ve nemlendirici oolarak? Nasil bi bakim yolu izlemeliyim lutfen yorumlarinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.ona gore ürün alicam. Bitkisel Ürünler olsa daha da iyi olur

Hemen hemen aynı durumdayız sayılır :) bende tetradox kullanıyorum 3. aya girdim artık iltihaplı sivilce pek cıkmıyor çıksada küçük yani eskisi gibi değil. benimde cildim yağlı bu yüzden iki günde 1 kil maskesi yapıyorum ve her gün sirke limon su karışımı yapıp yüzüme sürüyorum tonik olarak gül suyu kullanıyorum aradada hametan krem sürüyorum nemlendirsin diye . yüzüm eskiye göre baya iyileşti tek sorunum lekeler onlarda gitse iyi olucak.sakın sıkma sivilcelerini son tavsiyem bu :)

Tetradox v e cleocin t diye ilaclara basladim.Yuzumde hergün iltihapli sivilce olur ve eskiden kalma kırmızı lekeler ve izler.Son kullandığım seri la roche posaydi.ama bi süre sonra etkisini kaybetti gibi.cildim yagli ve hassas daha 18yasindayim.ne onerirsiniz temizleme jeli markasi ? Tonik ve nemlendirici oolarak? Nasil bi bakim yolu izlemeliyim lutfen yorumlarinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.ona gore ürün alicam. Bitkisel Ürünler olsa daha da iyi olur

Herkesin cilt tipi,ürünlere vereceği tepki farklıdır.Birine iyi gelen ürün sizde ters tepki yapabilir.Bence burdan tavsiye almak yerine bir dermatoloğa görünüp tavsiye alın.

Ben de bir kutu tetradox bitirdim. Yanında da clindoxyl jel vermişti onu da kullandım 3-4 hafta kadar.
Bir aydır görüşmediğim arkadaşım geçmiş sivilcelerin dedi ne yaptın diye sordu inşallah sende de aynı etkiyi gösterir:23:
La roche posay diyecektim ama sen etkisini kaybetti diyorsun(çevremde çok insan kullanıyor memnun da ben güneş kremini kullanmıştım iyiydi)ben ilacı kullanırlen jeli sürmeden önce, duşa girdiğim akşamlar kükürtlü sabunla yıkadım temizledim girmediğim günler de dalinle yıkamıştım(sadece göz makyajı yaptığım için de artık hava kirliliğinin yarattığı kirlenmeyi temizlediğini düşünüyorum:)

Gündüz için de nemlendirici araştırmasına girdim çok fazla da paralar dökmek istemediğimden iki marka arasında gidip geliyorum indirmlerini takip edip almayı düşünüyorum.
Cildim karma benim t bölgem yağlı diğer kısımlar da kış mevsiminde özellikle inanılmaz kuru:31: Yves rocher ın hydra vegetal nemlendiricisni ya da neutrogena visibly yağsız nemlendirici arasında gidip geliyorum.Bunları kullanan insanların bloglarını çok okudum bu ikisini aradan çıkardım:6:
Tabi her ciltte aynı etkiyi yaratır mı bilmem ben deneyeceğim, sen de doktoruna danış istersen emin olamıyorsan:12:

bende bu durumdam çok şikayetçi biriydim.takii geçen seneye kadar.çok çekmiş olmama rağmen ancak karar verip özel bir hastaneye gitim ve dokor bana zoretanin adlı bir ilaç verdi.bende hemen öyle her denileni alıp kullanmam.internette ve arkadaş çevremde fazlaca araştırdım.çok az olumlu şey söyleyen oldu. ama artık o kadar çok bıkmıştımki bir umut ilacı denedim.ilacın prospeküsünde bidünya yan etkileri var.ama bende dudak ve vücut kuruluğu dışında hiçbirni yapmadı. 6 ay kullandım her ay tahlillerimi aksatmadım.ve sonunda sivilceler tamamen geçti.son aylarda doktor çağırmasına rağmen zaten geçti diyede gitmedim açıkçası. 1 yıl geçti üstünden ve (maşallah) hala yüzümde sivcilce çıkmıyor.o kadar pişmanımki bunca yıl neden buna katlandım diye.ben 17 yaşımdan beri( şimdi27 yim) yüzümü bu kadar temiz görmedim.istersen doktora danışıp bir dene.hata müsait bir ara istersen ben sana yüzümün önceki halini gönderirim(özellikle çektiğim bir foto değildi o zaman tatile gittiğimizde plajdaki makyajsız halim) .ve şimdiki halimden bir foto çeker atarım.;)

Herkesin cilt tipi,ürünlere vereceği tepki farklıdır.Birine iyi gelen ürün sizde ters tepki yapabilir.Bence burdan tavsiye almak yerine bir dermatoloğa görünüp tavsiye alın.

ürünlerimiz dermotologlar tarafından onaylıdır ballı sabunu çok kullanıyoruz ver öneriyoruz düzenli kullanımda birdaha asla sivilce kalmıyor harika bir ürün cild tipiniz ne olursa olsun süperdir eğitimlerimizdede anlatıldığı gibi her eve lazım

bende bu durumdam çok şikayetçi biriydim.takii geçen seneye kadar.çok çekmiş olmama rağmen ancak karar verip özel bir hastaneye gitim ve dokor bana zoretanin adlı bir ilaç verdi.bende hemen öyle her denileni alıp kullanmam.internette ve arkadaş çevremde fazlaca araştırdım.çok az olumlu şey söyleyen oldu. ama artık o kadar çok bıkmıştımki bir umut ilacı denedim.ilacın prospeküsünde bidünya yan etkileri var.ama bende dudak ve vücut kuruluğu dışında hiçbirni yapmadı. 6 ay kullandım her ay tahlillerimi aksatmadım.ve sonunda sivilceler tamamen geçti.son aylarda doktor çağırmasına rağmen zaten geçti diyede gitmedim açıkçası. 1 yıl geçti üstünden ve (maşallah) hala yüzümde sivcilce çıkmıyor.o kadar pişmanımki bunca yıl neden buna katlandım diye.ben 17 yaşımdan beri( şimdi27 yim) yüzümü bu kadar temiz görmedim.istersen doktora danışıp bir dene.hata müsait bir ara istersen ben sana yüzümün önceki halini gönderirim(özellikle çektiğim bir foto değildi o zaman tatile gittiğimizde plajdaki makyajsız halim) .ve şimdiki halimden bir foto çeker atarım.;)

şimdi tabiki doktorlar bu eğitimi almışlar ki önerebildikleride birşeyler var benim sulalem doktor hemşire ama ben diyorum ki onların verdikleri ilaçların çok yan etkilerivar kilo herşey yapıyor bizimkiler bitkilerden elde edildiği için doğa ile aynı nasıl bir maydonozu al saf ye vitaminde öyle ballı sabun bile amcam bayıldı doktor olmasına rahmen diyorum sivilce için ellerdedi siil için egzaman için ayak topuklardaki çatlaklar hamileler için karın çatlaklar selülüt herşeye ballı sabun düşünsene sivilceden tutta herşeye bir numara

Merhaba canım, benimde 12 yaşımdan 18 yaşıma kadar ciddi sivilce problemim vardı. kıpkırmızı ve içi iltihaplı. dünya para yatırdım temizleyicilere kremlere. evde hazırlamadığım maske tarifi kalmamıştı. sonuç nafile tabi. eğer seninde uzun süren bir probleminse bu, cildiyecine ilaç yazmasını iste. ben 6 ay boyunca akne trent kullandım cildim feci kurudu çok zor bi tedavi sürecinden geçtim. 18 imi daha doldurmadan bitti gitti. şuan 21 yaşındayım ve regl dönemi dışında hiç sivilcem çıkmıyor. tabi o sivilcelerin bıraktığı izler, lekeler kaldı bana yadigar. onlarıda biraz daha ilerde kimyasal peelingle çözmeyi düşünüyorum. birde doktor bana A rh + kan grubuna sahip olduğumdanda bu kadar çok sivilcem olduğunu söylemişti. umarım yazdıklarım bir işe yarar canım..

cildine dışardan sürdüğün şeyler kesinlikle ergenlik döneminde fayda etmez. sivilcenin oluşma nedeni kanla vitaminle alakalı tamamen. ergenlikte çıkan sivilceler için sadece diyorum bunu. Ben bahsettiğim ilacın yanında sadece benzamycin kullandım. 6 aylık bir tedavi sadece ve gerçekten işe yaradı. sadece tedavi sürecinde yumurta gibi A vitaminin yüksek olduğu şeyleri tüketmeyip, alkol almayacaksın. çünkü antibiyotik etkisi yapar zehirler. dudakların çok kuruyor en başlarda, onuda bepanthenle halletmiştim ben.

Back
X