Sivilceli Ciltler Sivilcelerime güle güle

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hicks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
58
0
Her ciltte yaramayabilir ama ben anlatıyım ;
Benim eskiden çok sivilcem vardı benzamycin falan kullandım işe yaramadı sonra biri bana gül suyunun iyi geleceğini soyledi.
Ben her gün önce sebamed ile yüzümü güzelce yıkadım kuruduktan sonra gül suyu ile sildim ve ek olarak Garnier Saf Temiz Derinlemesine Temizleme Jel'ini uyguladım.Ve sivilcelerim gerçekten 2-3 tane kaldı hala devam ediyorum sanırım sivilcelerimden kurtuluyorum İnş. sizin de işinize yarar.

cnm sebamed sabununu kullanıyosun sanırım çok kurutuyo diye kullanmıyorum bende bide cilt tipin nasıl yağlımı yoksa normalmi bilgi verirsen sevinirim :)

sebamed sabunu bende kullanıyorum..biraz kuruttuğu doğru fakat bi nemlendiriciyle o kuruluğu gideriyorum..Fakat gül suyu bende cok sivilcelenme yapmıştı..sana yaradıysa tabi çok iyi.

cnm sebamed sabununu kullanıyosun sanırım çok kurutuyo diye kullanmıyorum bende bide cilt tipin nasıl yağlımı yoksa normalmi bilgi verirsen sevinirim :)

Sebamed ilk yıkadığında kurutuyor evet ama yarım saate düzeliyor.Cildim yağlı canım :)

sebamed sabunu bende kullanıyorum..biraz kuruttuğu doğru fakat bi nemlendiriciyle o kuruluğu gideriyorum..Fakat gül suyu bende cok sivilcelenme yapmıştı..sana yaradıysa tabi çok iyi.

Canım ilk günler tabi ki sivilcelenme yapıyor ama düzenli kulanınca geçiriyor bana öyle oldu yani :)

Sebamed'i ben de severek kullaniyorum. Yalniz gulsuyu kimi ciltleri berbat bir hale getiriyor. Benimkini da mahvetmisti. Aylarca ondan suphe etmeyip kullanmaya devam etmistim, igrenc bir suratim olmustu.
Onun icin gulsuyu kullanirken sivilce cikiyorsa hemen birakin gulsuyunu.

Dermokil'in toniği cildime iyi geldi ama sivilcelerimi yok etmedi tabiki ama bende onu tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…