• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilcelerime dogum kontrol hapi cozum olabilir mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
Kizlar merhaba,
Ben 26 yasindayim, bekarim. 13 yasimdan beri sivilce sorunum hic bitmedi. Tam ergenlikte 2-3 yil kadar aralikli olarak Roacutane tedavisi gordum.Bu ilaci kullandigimda geciyor, ama biraktiktan 4-5 ay sonra yineliyordu. Cok ama cok zararli bir ilac oldugu icin de birdaha hic kullanmadim, cunku o da cozum olmuyordu. zaman zaman hormaonlarima da baktirdim, hic birzaman ciddi bir sorun cikmadi, karacigerime bile baktirdim. Ama gecmiyor. Dogum kontrol haplarinin cok ise yaradigini duyuyorm ve okuyorum. Siz ne dersiniz?
Sonucta artik yaşlanmaya başliyorum. En guzel yillarim sivilceli bir cilt ile gecti gitti. Artik tak etti. 8 ay sonra evlenecegim ve kötü bir cilt ile gelin olmak istemiyorum :( Fikirleriniz bekliyorum..

Kizlar merhaba,
Ben 26 yasindayim, bekarim. 13 yasimdan beri sivilce sorunum hic bitmedi. Tam ergenlikte 2-3 yil kadar aralikli olarak Roacutane tedavisi gordum.Bu ilaci kullandigimda geciyor, ama biraktiktan 4-5 ay sonra yineliyordu. Cok ama cok zararli bir ilac oldugu icin de birdaha hic kullanmadim, cunku o da cozum olmuyordu. zaman zaman hormaonlarima da baktirdim, hic birzaman ciddi bir sorun cikmadi, karacigerime bile baktirdim. Ama gecmiyor. Dogum kontrol haplarinin cok ise yaradigini duyuyorm ve okuyorum. Siz ne dersiniz?
Sonucta artik yaşlanmaya başliyorum. En guzel yillarim sivilceli bir cilt ile gecti gitti. Artik tak etti. 8 ay sonra evlenecegim ve kötü bir cilt ile gelin olmak istemiyorum :( Fikirleriniz bekliyorum..

Ben de aynı durumda sayılırım aynı yaştayız. Bende de sivilce cıkıyor bi süre o rahatsız ediyor sonra tam geçti derken leke bırakıyor ve artık o lekeler çogalıyor. Sİyah noktalar da cabası zaten.. Geçen yıl roaccunate verdi doktor 2 ay olmadan bıraktım daha o zaman bile çok iyileşmişti yüzüm lekelerde bi değişiklik yoktu tabi. Ama doktorum güven vermediği için bıraktım. Neyse yani ben de lekleli, sivilceli, siyah noktalı bir ciltle gelin olmak istemiyorum :(

Buarada her gün maden suyu ile cildimi temizlemeye başladım o da iyileştiriyor cildi. Onun dışında türk kahvesi ve zeytin yağını siyah noktalarıma uygulamaya başlicam bugün de bakalım nasıl olcak.

Buarada her gün maden suyu ile cildimi temizlemeye başladım o da iyileştiriyor cildi. Onun dışında türk kahvesi ve zeytin yağını siyah noktalarıma uygulamaya başlicam bugün de bakalım nasıl olcak.

Maalesef Roacutane bir cok insan kullandiginda ise yariyor ve tedavi bittiginde yenilemiyor. Ama bende tedavi biraktigimda yineliyor. sagligima kastettigi kadar en azindan fayda gosterseydi :( Anladigim kadariyla sende sagliksiz oldugu icin biraktin. gercekten de karacigeri mahvettigini soyluyorlar.
bide benimki oyle maden suyula filan olcak gibi degil. yuzeysel degil yani icten iltihapli geliyor. siskin siskin sivilcelerim oluyor. artik bikmistim doktorlardan, oluruna birakmistim uzun zamandir. bugun yeniden randevu aldim. bakalim. sana da gecmis olsun canim.

Back
X