Sivilceli Ciltler Sivilcelerime bal sürsem geçer mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben de duydum bi kere de denedim ama tek bi kere olduğu için fayda etmedi. Ama onu oyle bes ona dakika değil gece yatarken sürmek gerekirmiş sabaha kadar duracak yüzünde. Ve tarcinla karistiracaksin. Bi kaşık tarçın bi kaşık bal biraz da gül suyu( gül suyu şart değil) karıştırıp yüzüne uygula uyu sabaha kadar dursun sabah kalk ılık suyla yıka ama havluyla hafif dokunuslarla kurula gozeneklerini açma inşallah faydasını görürsün ben gece uyuyamam onunla diye yaomadim daha digrusu annem Cok titiz:KK70:

watsons'ın kil maskesi var.

akşamdan sür, sabaha kadar bekle, sabah da ılık su ile yıka... sivilceye anında etki ediyor.

Ben korktum ondan ya:S şimdi bi oriflame pure skin serisini denicem olmazsa yazın da onu denerim:S

korkmana hiç gerek yok, bence kozmetiğe para harcama ,fayda etmıyor, bız neler neler denedik bu bal maskesinin çay ağacı yağını aknelox krem, roakutan, kil maskesi, antibiyotikler, daha aklıma gelmedi yüz temizleme jelleri, hiç biri kar etmedi en sonunda bunu bulduk iyi ki de bulmuşuz asetonlu alkollü olanı denedik hiç bir yan etkisi olmadı sivilce izlerini bile geçiriyor hergün bakıp bakıp seviniyoruz...sevgilimin morali düzeldi resmen:21:

illallah etmiştik çünkü 10 senedir geçmiyormuş kronikleşmişti geçti...

watsons'ın kil maskesi var.

akşamdan sür, sabaha kadar bekle, sabah da ılık su ile yıka... sivilceye anında etki ediyor.

1 yemek kaşığı sirke ve bir kaç damla limon sür sivilcelerin üzerine emin ol hepsi bir kaç gün içinde geçer ve leke kalmaz

korkmana hiç gerek yok, bence kozmetiğe para harcama ,fayda etmıyor, bız neler neler denedik bu bal maskesinin çay ağacı yağını aknelox krem, roakutan, kil maskesi, antibiyotikler, daha aklıma gelmedi yüz temizleme jelleri, hiç biri kar etmedi en sonunda bunu bulduk iyi ki de bulmuşuz asetonlu alkollü olanı denedik hiç bir yan etkisi olmadı sivilce izlerini bile geçiriyor hergün bakıp bakıp seviniyoruz...sevgilimin morali düzeldi resmen:21:

illallah etmiştik çünkü 10 senedir geçmiyormuş kronikleşmişti geçti...

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz siz? bi de ben hem geçmesini hem dw bi daha v
Çıkmamasını istiyorum:S içten temizlensin istiyorum ama bunun için o haplardan kullanmak istemiyorum sırtımda falan da var dekolte bölgesinde falan.S

Şu tarçını deneyeceğim bakalım etki edicek mi :) Sagol canım yardımın için.

Rica ederim canım umarım faydası olur ama bi kaç gun deneyip mucizeler beklemek yanlış ve kesin çözüm için yemene icmene de dikkat etmen lazım bence yani etmemiz:) bende aynı dertten muzdaripim ama su Cok az içerim meyve hiç yemem cipse bayılırım katkılı gıdalar vazgeçilmezim falan:s

X