Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
şu sivilceler gecsın onların da çarsine bakarız elbet =) kremden nasıl memnunmusun canm

ben bu kremi kullanmaya başladığımın 1. haftasında sivilclerimden eser kalmadı zaten ama ne olur ne olmaz deyip kullanmaya devam ettim hemen buraya yazmak istemedim 15 günden sonra yazdım. şuan sadece akşamları cildimi temizledikten sonra ve gün aşırı sürüyorum... hala sivilcem yok maşallah... şuan regl döneminde olmama rağmen çıkmadı hiç... sadece hafif lekeler var...

tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın hemen yarın alıcam
rica ederim cnm inş işine yarar...

bugün aldım eczacı direk sivilceler için mi dedi :) bugün başlıcm etkilerini sylerim

banada eczacı aynsını sölemişti..

Bırakınca ne oluyor peki? sivilceler geri geliyor mu???

ilk 15 gün gün içinde 4 defa sürüodum şuan sivilcem yok gün aşırı gece yatarken sürüorum cnm....

yüzdeki gözenekleri cukurcuklarıda kapatır mı kuzeymila sendeki izler nasıldı ne derce iilestirdi

yüzdeki gözenekleri cukurcuklarıda kapatır mı kuzeymila sendeki izler nasıldı ne derce iilestirdi

cnm bendeki lekeler dayanamayıp sıktığım sivilcelerimin lekeleri...
bu kremin çukurlukları kapatabiliceğini sanmıyorm ama sivilceleri kesinlikle geçirdiğini sadece kendimden deil kardeşim tavsiye ettiğim arkdaşlarımdada bizzat gördüm.. ama dediğim gibi derin izlere etki etmez. şuan bende hala izler var ama sivilcelerimn çıktığı dönemdeki gibi belirgin ve kızarık deil daha çok sivilce lekesi.. onlarada peeling yapıyorum...

Ben 1 aydan fazladir kullaniyorum bnde herhangi bi tuylenme olmadi.. Hatta bikini bolgemdeki sivilcelerede suruyorum ordada bi artis olmadi. Kardesimdede bi tuylenme artisi olmadi!

kremi bırakınca tekrar oluşur mu sivilceler,bir de konuyu açan arkadaştan başka kimler kullanıp faydasını gördü

kuzeymila bende almak istiyorum o kremden yalnız birsey sorucam canım benim cildim yağlı acaba her cilt için uygun mu sende işe yaramıs senin cildin nasıl ?

kuzeymila bende almak istiyorum o kremden yalnız birsey sorucam canım benim cildim yağlı acaba her cilt için uygun mu sende işe yaramıs senin cildin nasıl ?

benimde cildim yağlı, t bölgem daha yoğun ama genel olarak cilt tipim yağlıdır. sorun olmaz benden daha da yağlı bi cildi olan bi tanıdığım dha kullandı ondada herhangi bi sorun olmadı..

günde kaç kere kullanılıyor bu krem,ne kadar süreden sonra fark ediliyor değişiklik CADIARZU

ben ilk 1 hafta günde nerdeyse 4 defa sürdüm sivilceli bölgelerime .. sonra günde bir kez
şimdide gün aşırı gece yatarken..

ben ilk 3 günde patlamaya hazır sivilcelerib söndüğünü gördüm
1.haftada artık yüzümde sivilce yoktu ve bayağ oldu 1 ayı geçti hala sivilcem çıkmıo maşallahh:nazar:

çok sevindim ben de bir deneyim,doktora gitmeyi düşünüyorum ama fazla da değil sivilcelerim neyse hayırlısı artık (:

ben bayağ netten araştırdım ama inan böle bi bilgiyi hiç görmemiştim yüzümede kullandım vücudumun çeşitli yerlerinede ama en ufak bi yan etkiyle karşılaşmadım, reçetesinide iyice inceledim aslında.
sadece ben deil arkdaşım ve kardeşimde kullandı onlarada bi zararı olmadı.
evet risk var yazılanlar doğruysa ama inan okadar çok ürün okadar çok yöntem denedim ki hiçbiri bunun kadar etkili olmadı. ben kullanmaya devam edicem bi sorun yaşarsam sizinle paylaşırım:)

canım senin adına çok sevindim. mümkünse kullanmadan önceki ve sonraki halinin fotoğraflarını ekleyebilir misin? dediğin kadar etkiliyse gerçekten hemen alacağım. yerimseniben

bugün aldım bu kremi ve kullanmaya başladım hemen,günde 3 kere kullanın diyor ben deneme amaçlı ufak bir bölgeye sürdüm,bakalım ne olacak sonuç şuan hafif yanıyor gibi yüzüm onun dışında başka birşey yok umarım bende de etkili olur da geçer sivilcelerim :Saruboceq:

bende herhangi bi kaşınma olmadı ama sen sivilcenin üstünemi sürdünn
bi de temizlenmiş cilde sürmen gerekio

canım senin adına çok sevindim. mümkünse kullanmadan önceki ve sonraki halinin fotoğraflarını ekleyebilir misin? dediğin kadar etkiliyse gerçekten hemen alacağım. yerimseniben

hayatım ben kremi kullanırken herhangi bi ümidim yoktu ölesine sürdüm o yüzden özellikle sivilcelerimin fotosunu çekmedim ama bi kaç tane fotom olabilir sivilceli halimle ama oda yakın çekim deil.. şuanki fotomu koyarım isterseniz bide o yakın çekim olmayanda eklerim..

hayatım ben kremi kullanırken herhangi bi ümidim yoktu ölesine sürdüm o yüzden özellikle sivilcelerimin fotosunu çekmedim ama bi kaç tane fotom olabilir sivilceli halimle ama oda yakın çekim deil.. şuanki fotomu koyarım isterseniz bide o yakın çekim olmayanda eklerim..

olur canım bekliyoruz :lepi:

Back
X