Sivilceli Ciltler Sivilcelerim yok oldu.umarım sizdede işe yarar!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Susqun_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
220
5
Arkadaşlar benimde alnımda çok sivilce vardı..3 gündür uyguladığım maske sayesinde sivilcelerim kurudu..Ve bu olay beni çok mutlu etti:):)

maske tarifi

1 yumurta beyazı
1 limon
1 kaşık tuz

bunları karıştırıp sivilceli bölgeye sürün..Bekleyebildiğiniz kadar bekleyin.(cildiniz baya gerilecek).Daha sonra sivilceleriniz geçecek...Ben denedim ve çok mutluyum.Umarım sizdede işe yarar..:)Kolay gelsin:)zemuszemus

saol cnm ama yakmıo mu ßu ßiraz ? ßen denemiştim ama limonla tarçındı sanırım çok yandım ßi de kırmızı kırmızı dolaştım o gün :kedi: ßen şimdi diş macunu sürüorum sırnaşık şey kurutuo deneyin tavsiye ederm :)

Canım aynı maskeyi bende denemiştim..Ve yüzüm yanık gibi olmuştu.Öyle kalcam Zannettim ama..Allahtan geçti..Bu yakmıyo sadece geriyo azıcık:)

Ben tuz yerine seker kullanildigini duymustum. Hic denemedim ama tavsiye edilen bir maskedir.

limon sivilceye iyi gelıyor.doğru olabilir bu tarif.tam geçiren birsey bulamadım.
okadar ilaç kullandım banamısın demıyor keretalar

limon sivilceye iyi gelıyor.doğru olabilir bu tarif.tam geçiren birsey bulamadım.
okadar ilaç kullandım banamısın demıyor keretalar

kankaaa sen sivilcelerinle yaşamaya alış artıkın beeee
onlar geçmicek, sende kalıcılar ben söölimmmm:jeyyar:

tuz her zaman için iyi gelir sivilceye,güzel bir tarif arkadaşımkaydirigubbakcemile5aynı zamanda gerdiği için cilde güzellik veriryerimseniben

Bende yaptim bugün o maskeyi, bakalim neler olacak :dance:

Canim sen 1 cay kasigimi, tatli kasigimi yoksa 1 yemek kasigi tuzmu koyuyorsun?
Ben 1 tatli kasigi koydum

Arkadaşlar cilt tipinize uygun olmadığını bilmeden her maskeyi yapmayın,ben bir keresinde süt,bal, sanırım bide dereotu vardı içinde sürmüştüm.Ondan önce de cilt doktorunun bana yalnış verdiği klava: içerisinde kortezon(sanırım böyle yazılıyor)bulunan bir krem kullanmıştım,hem kremden dolayı,hem balı yüzümden çıkarmaya çalışmamdan dolayı,akşam vakti acile yüzüm yanık olarak gitmiştim...senağlama Siz siz olun arkadaşlar,iyi bir cilt doktoruna danışın ve eğer bir maske yapacaksanız cilt tipinize,içindeki maddelere dikkat edin.
Ayrıca Not:Benim bir arkadaşım vardı akşamları yatmadan önce eline limon sıkıp direkt olarak yüzüne sürer öyle uyurdu,kızın cildi çok güzeldi ancak,ben denedim-cilt tipim karma-bende aynı sonucu göstermedi daha çok sivilce yarattı.Bu nedenle dikkat etmenizi öneriyorum :)

Bende deneyim yaRın bi CADIARZU
SiviLceLer aLdı başını gidiyor vaLLa :1ninca:
SağoLasın canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…