Sivilcelerim ve ben (RESİMLİ)

şuan bu konuyu çok fazla stres haline getirmezseniz en kısa zamanda geçer gibi gözüküyor :)

Once cleocin-t gibi hafif, yan etkisi az olan bir ilaç kullanabilirsin bence... En azından dermatoloğa gidene kadar seni rahatlatır, eğer dediğin gibi mikrobik saçlarından dolayı oluşan bir durumsa o bölgeyi temiz tutmak, antiseptik ilaçlar kullanmak işe yarayabilir belki dermatoloğa gitmene bile gerek kalmaz... Sebamed, imex veya neutregena'nın kalıp sabunları var sivilceler için çok etkili, cildin ph değerini de bozmayan sabunlar kullanmak önemli, o nedenle çok ağar, cildi aşırı kurutup, ph dengesini bozacak sabunlar kullanma, daha çok sivilcelenebilirsin... En çok yapılan yanlışlardan biri bu, sivilcem çıktı diye aşırı ağar kurutucu, ph değerini bozucu sabunlar kullanmak daha çok sivilce oluşumuna sebep oluyor maalesef...

Bende de sizin ki gibi çıkıyor her gün hatta günde birkaç kez duş aldım sabah ve akşam rutin bakımı kendi aldığım ürünlerle yaptım şimdi azaldı saçınız kelkülünüze dokundugunuzda yani elinizi sürüyorsunuz oraya sivilceler çıkıyor veya yayılıyor ellerinizi sürekli yıkamalısınız. bende tüm herşey normal ama bir gün duş almasam ya da bir akşam rutin temizliği aksatsam ertesi gün hemen içtem bir agrı kızarıklık biraz elimi sürünce bildiğimiz sivilce oluyor artık fondötende kulanmıyorum ama yaglandırmayan nemlendirici krem arıyorum o çok iyi gelecektir emin olun

evet benim özellikle regl zamanı ve regl sonrası artış gösteriyor, geçen kış ortaya çıktı bu sorun ve halen devam ediyor... dediğim gibi fıstık ezmesi yedim, sağ tarafımda iltihaplı sivilceler çıkmaya başladı ve saçı oradan çekince bu sefer çeneme sıçradı. ben gene de başka bir nedeni falan vardır diye cts cildiyeden randevu aldım. eğer iyi bir sonuç alabilirsem sizleri de sivilcelerin nasıl geçeceği konusunda bilgilendiririm... :) ayrıca teşekkür ederim.

bilgilendirsen sevinirim :) işe yarar inşallah netten sipariş vermiştim peel temizleyici jel maske ve şampuan geldi yağı azaltan ne bulsam deniyorum sürekli yıkıyorum sıcak sıcak sularla işe yarıyor .Bende gittim iki krem vermişlerdi bir sabah bir akşam ama pek değişiklik olmadı sende işe yar inş.

umarım.. jinekoloğa gittiniz mi peki, çünkü okuduğum kadarıyla kist de sebep oluyormuş böyle inatçı sivilcelere...

umarım.. jinekoloğa gittiniz mi peki, çünkü okuduğum kadarıyla kist de sebep oluyormuş böyle inatçı sivilcelere...
jinekokoğa gitmedim canım bence o çok etkili değil zaten senin de öyle fazla değil tek tük çıkıyormuş benim gibi hormonal çünk adet dönemi artıyor bir de yağlı bir cildin varsa siviceye müsait hep değil ama üç beş ara ara belli dönemlerde çıkıyor o yüzden sen yine git tabi ama normal kişilerden 2 kat fazla bakmalıyız yağlı cildimize tek faydası ise kırışmıyormuş geç yaşlanıyomuş yağlı ciltler o yönden şanslıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…