Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri, aranıza henüz katıldım size başıma dert olan sivilcelerimden nasıl kurtulduğumu anlatacağım.
3 ay önce annem bir rahatsızlık geçirdi 2 ay hastanede yatmamız gerekti ve çok stresli günler yaşadık. Sanırım bu sebeple çenemde ve sağ yanağımda ucu olmayan büyük sivilceler çıkmaya başladı biri geçiyor üçü birden çıkmaya başlıyordu. Bu durum gerçekten psikolojimi bozmaya başladı. İnsanlarla konuşurken yüzlerine bakamıyordum adeta. Birçok doğal sivilce maskesi denedim ancak hiçbirinden sonuç alamadım. Sonunda dermataloğa gittim. Bana 2 kutu azitro, sivex losyon ve clindoxyl jel verdi. 3 gün azitroyu kullanıp 4 gün ara verdim. Geceleri clindoxyl sorunlu bölgeye sabahları sivex losyon aynı şekilde. Bunları böylece usanmadan kullandım. Birçok kişi birçok yerde işe yaramadıklarını yazmış. Aman kızlar doktorunuzun söylediğinin dışına çıkmayın sabırla kullanın 3 günde etki beklemeyin. Bu arada yüzümü sebamed kompakt sabunla yıkadıktan sonra kağıt havluyla silmeye başladım ayrıca bepanthol cilt bakım kremi sürdüm nemlendirici olarak. Kızlar inanır mısınız 3 ayda geçmeyen koca iğrenç sivilceler 3 haftada gitti. Şimdi sadece lekeleri duruyor. Onları da madacassol le halletmeyi düşünüyorum. Cildinizde oluşan sorunlar için kesinlikle bir dermatolağa gidin ve dediklerini birebir yapın. Ayrıca cilt temizliğinizi özenle yapın. Hepinize sivilcesiz huzurlu günler diliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi