Sivilceli Ciltler Sivilcelerim için bir haftam var yardım edin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nefsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
14
0
32
okulların acılmasına bi hafta war we yüzüm berbat bi halde napmam lazım yardım edin gecsin nolurr

sivilcelerin iltihaplı şekildeyse(yani böyle beyaz başları varsa,kırmızı görünümlü değilse)sitrik asit bulunan maddeler kurutur (aspirin gibi).yüzünü yıkarken falan da çok nazik davran ki iltihabı yayılmasın canım.bi de benim geçmişteki klasik sivilce sıkma hatamı sakın sakın yapma:1no2:

okulların acılmasına bi hafta war we yüzüm berbat bi halde napmam lazım yardım edin gecsin nolurr

ben de gözdamlalarının çok iyi geldiğini duydum.antibiyotik içerikli bir göz damlasını gece sivrilcenin üzrine damlatıp ,üzerinede talk pudra sepince sözde sabaha birşey kalmıyormuş diye duydum ama hiç sivrilcem olmadıgı için denemedim.:uhm:

Sivilcenin yoğunlu ne kadar bilmiyorum ama 1 hafta da geçiricem diye sakın daha kötü hale getirme sivilceler için acele davranmak genelde kötü bir etkiye neden olabiliyo eğer çok yoğunsa doktora görün birkaç taneyse düzenli yıka ve elleme başka yapabileceğin pek birşey yok sanırım :KK66:

limon da kullanabilirsin, bende bayağı işe yaramıştı ve etkisini de çabuk göstermişti.

limon ne kadar etkili olur bilmiyorum ama, benden tavsiye sakın limon kolonyası kullanma .kullanıcaksan da sadece sivilceye sür,, çünkü baya tahriş ediyo ve kızarıklıklara neden oluyo (tecrübelerimden biliyorum:KK70: )

şu yara merhemi var ya teramicin işte onu sürebilirsin. ben de denedim mesela sıktığım yara olan sivilceler daha çabul iyileşmişti. bazılarında da sivilceyi söndürüyo. ama buna güvenerek sakın sıkma.

..%5Cimages%5CVademecum%5Cfirma_142%5C3521.jpg

sivilce bandı war 24 saat içinde geçirio...bn kullndım we çok memnun kaldm

sgagacne.jpg

aynı sorun bendede var sivilcelerimle başım dertte.içi iltihaplı ve kıpkırmızı çok fena birde şişiyorki sormayın.:1no2: çok kötü duruyor.

ya bendede var biraz ama iltihaplı değil kırmızı oluyo.uçta vermiyo patlatamıyosun da rahatsız ediyo iyice.. ve cok kabarık duruo şiş şiş iğrenç. allahtan tek tük oluyo arada. ama sivilcemi sıkarım yani hafif bi iz yapıo bazıları evet ama en azından hemen sönüüyo :KK70::KK70:

Arkadaşlar sivilcenin çıktığı süreç içinde sakın fondoten gibi ürünler kullanmayın sivilcelerin yayılmasına sebep oluyor. Temizliğe çok dikkat edin, ellerinizi sürekli yıkayın ve çoğunlukla yüzünüze dokunmamaya özen gösterin. Ve kesinlikle sivilceleri SIKMAYIN! Alkol içermeyen tonikler kullanın ve yüzünüzü toniklerken bastırarak toniklemeyin, nazik davranın. Limon gerçekten işe yarıyor ama, uzun süre ciltte kalınca limonun yağı cildinizi yağlandırabilir, temizlemeniz gerekir. Kil maskesi gerçekten çok işe yarıyor, doğal kil maskesi yapabilirsiniz haftada bir veya iki kez cildinize. Nemlendirici kullanıyorsanız sivilcelerin üzerine uygulamayın. Maden suyuyla gece yatmadan önce yüzünüzü temizleyebilirsiniz. Bol bol su için yağlı yiyeceklerden uzak durun, ki bunu söylemeye lüzum yok sanırım:KK70: Ve en önemlisi kafayı fazla takmayın, yoklarmış gibi davranın, bir süre sonra düzelir zaten. Çok konuştum artık susuyorum:p:KK70:

kesinlikle bi hafda içinde gecsin diye stres yapma inan daha çok sivilce cıkar zaten cilt problemlerinin hepsinin altında yatan sebep psikolojikmiş bende aman bayrama gecsin su zamana bu zamana gecsin diye epey yordum ama inan hiç bi faydası yok neler neler yaptım inatlaştım ama yok kendi halıne bırak kesinlikle stres yapma canım benimde su aralar gecti gibi ama baya izler kaldı sıktığım oynadiğim için artık zamanla gecer napalım

X