Sivilceli Ciltler sivilcelere sudan ucuz kanıtlanmış kesin çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar sivilce sorununuzda varsa nemlendirici olarak innova su bazla kremi yada ucuz olsun diyosanız bepantene kremi kullanabiliriz ikiside yağlandırmadan nemlendirio ama innovayı kesinlikle kullandım ve öneriorum süper bi krem

Arkadaşlar bepantene filan kullanmayın,tüylenme yapar.Cilt uzmanından öğrendim.

kızlar ya deneyen yok mu daha? hayır dualarınızı bekliorum da kaydirigubbakcemile3

innovamı kahrolsun o krem yüzümün katili o kremdir bebek gibi cildim vardı innovayla daha güzel yapmak istedim ürünlerini aldım ve sivilce sivilce üstüne cıktı bana satan yere götürdüm bayıla bayıla anlatan uzman kız begenmessen gel ben arkasındayım ürünün diyen kızz vermedi parasını bende ürünleri kendisine hediye ettim cıktım yazık oldu okadar paralar verdim bu yoklukta innovadan uzak durun derim arkadaslar

Allah senden razı olsun canım ya..Ben okuyunca hemen denedim..Alnımda çok sivilce var..Beyazladı yüzüm..Bide böyle pamuk gibi oldu sanki..Ama canım sana bir sorum var.Bu maskeyi her gün mü uygulayacağız?Yoksa belirli günler var mı canmım?

ayyyy çok sevindim walla opuyorumnanaktan hihoyyyt

cnm benim o zaman deli gibiydi sivilcelerim, 2 günde 1 yapmıştım. sivilce duruunuza göre ayarlayın derim. zaten çok gelirse de bi zararıolmaz, sadece kurur cildiniz. nemlendiriciyle halledersiniz onu da delikafadulden

cilt yapına göre sen ayarla bence ama cildi çok yormamak için 2-3 hatta normal ve kuruya dönük ciltler için 5-7 günde bir ideal kaydirigubbakcemile5

Benim cildim karma canım..Haftada 3-4 yeter sanırım..Bu arada gerçekten çok teşekkürler canım:)Çok mutlu oldum..Heyyo:)

Ayy kızlar benim de sivilce problemim var. Yav ergenliğimde bile böyle sivilcem olmamıştı. Sağolsun bi dermotolog yüzümü mahvettikötükedihüso Azıcık olan sivilcelerim bütün yüzüme yayıldı.
Bu maske güzele benziyo ama ben Otacı'nın gülsuyunu almıştım. Yüzüme hiç yaramamıştı:sinifsinif: acaba Rosense saf mıdır?

saf yazıo valla onların yalancısıyım ben kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…