Sivilceli Ciltler Sivilcelere oriflame pure skin serisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
birde bence biberiye yağını çay ağacı yağını alın aktardan bunları sivilcenin üstüne kulak pamuğuyla her gece sürün sadece sivilceye oda etkili kurutmaya yardımcı bi yöntem:34:

Ecolagen kesinlikle süper tavsiye ederim. Biberiye ve cay agaci oriflame de de var sivilceler için canım. Şimdi farkli farklı şeyler denemeyim bu pure skin w devam etmek istiyorum güzelce. Şimdilik memnunum

Ilk izlenimlerim:
Alerji yapmadı bu benim için Cok onemli çünkü cildim Cok hassas.
Kokuları kötü değil tonik ferahlatıcı tazelenmis hissediyosun.
Siyah nokta maskesi siyah noktalarimim üst kısmını temizledi bi dahaki kullanmalarimda iyice biter inşallah.
Yüz yikama kepi yağlı ciltler için ama kurutmuyo sabun gibi cildi putur putur yapmiyo
Sivilce lekeleri için derinlemesine etkili jeli sivilce ve lekelerimin üstüne suuruyorum onun henüz bi etkisini görmedim zaten iki günde bi etki beklenemez:)

Arkadaşlar az önce arastirdim pure skin ürünleri içinde salisilik asit içermekte. Bu da sivilce ve lekelere iyi gelen bi madde. Ve hassas ciltlerde problem teşkil etmiyomus. Bazı sivilce kremleri ile güneşe cikamazken salisilik asit icerenlerle çıkmak mümkün. Bunu da bi dipnot olarak paylaşmak istedim

Kullanalı henüz üç gün oldu ama yüz temizleme jeli tonik ve özellikle 20195 pure skin derinlemesine etkili jel sivilce lekelerimi gözle görülür bi şekilde hafifletti aylardır başka bi sürü seyde bulamadığım etkiyi bu jel yaptı gerçekten ben bile Cok şaşırdım ne kadar mutlu oldum anlatamam gozeneklerim de gözle görülür daraldı bu set gercekten ise yarıyor henüz sivilce jelini kullandığım için nemlendiriciye başlamadim ama bunlar sayesinde ondan da cok umutluyum Cok şükür ya lekeler gidiyo sivilceler de gider inşallah henüz erken ama

Oriflame ürünlerini begenmeyenler var ama bu ürünleri anlattıklarına göre güzel gibi göründü gerci kullanmadım fazla yorum yapamam:)

Oriflame ürünlerini begenmeyenler var ama bu ürünleri anlattıklarına göre güzel gibi göründü gerci kullanmadım fazla yorum yapamam:)

Canım oriflame tek bi marka degildir kozmetikler oriflame adı altinda birleşip doğrudan satış yapiypr içinde bi suru marka var hepsinin iyi olması mumkun değil daha dogrusu hepsinin herkese iyi gelmesi mumkun degil çünkü kozmetik cok riskli bi iştir birine iyi gelen digerine iyi gelmeyebilir onların da hemen kotulemesi yanlış kimse ürünüm kötü etki yapsın iyilestirmesin iyi gelmesin fayda saglamasin diye uretmez yani di mi :) benim de oriflame de begenmedigim serileri var ama bu seriyi güzel buldum:)

şu sivilce lekelerini geçirici jelden memnun kaldınız mı?

şu sivilce lekelerini geçirici jelden memnun kaldınız mı?

Evet, asıl ondan memnun kaldım ben de bi hafta olmadan etki etmeye başladı sekiz saatte bir sivilce ve lekelerin üstüne sur eğer alırsan. Benim siparisim tamamlanmamisti kargo ücreti vermemek için limiti dolduramadim aslında o jeli almayacaktim ama limitim dolsun kargo parası vermiyim diye aldim ama aldigima o kadar sevindim ki çıktıkça sivilcelerim üstüne sürüyorum bi iki günde hafifliyor aşırı iltihapli olanlar bile kesinlikle tavsiye ederim ama temiz yüze düzenli kullan etkisi sekkiz saat sekiz saatte bir sür tüm yüzüne surmene gerek yok

Ayrıca merak edenler için gelişmeleri yazayım, 1buçuk haftadır kullanıyorum sabah aksam kullanıyorum ilk basta yuzynuz baya kuruyor ama nemlendiricisini yanınızda taşıyıp günde iki uc sefer sürersenis pek sorun olmuyo yani basta tamamen ölü deriyi atıyor bu sayede lekeleri de hafifletiyor derinlemesine etki ettigi için alttan sivilceler çıkıyor ama onlar da bi iki günde geçiyor herkes sivilcelerin ne kadar hafiflemis diyo iki haftada gerçekten bu kadar etki edecegni sanmıyordum ama düzenli kullandığım için ve tüm seriyi aldığım için böyle oldugunu dusunuyorum. Sabah aksam jel ile yuzumu yıkayıp sonra tonikleyip sonra nemlendirici sürüyorum. Sivilce ve lekelerin üstüne derinlemesine etkili jeli sürüyorum ve haftada iki defa banyodan sonra siyah nokta maskesini yapıyorum. Dediğim gibi yağlı ve problemli ciltler için olduğundan dolayı başta yüzü kurutuyor ama kurutmazsa ölü derilerden kurtulamazsiniz zaten. Kuruyan pullanan deriyi temizleme jeliyle yikayinca yüzünüzde hiç bisey kalmıyor tamamen temizliyor ölü hücreleri. Kullanmaya devam ediyorum gayet memnunum

Yani resmen cildime peeling etkisi yaptı diyebilirim yavaş yavas deri değiştiriyorum sivilce hapları gibi tamamen çatlayıp iyice kurutmuyo da. Yavaş yavas tahriş etmeden hallediyor, Cok memnunum herkese tavsiye ederim uzun sure degistirmem bu rutini

hemen ısmarlattırdım :) bi de pıtrak otlu kil maskesinden de çok memnun olanlar varmış ondan da :)

hemen ısmarlattırdım :) bi de pıtrak otlu kil maskesinden de çok memnun olanlar varmış ondan da :)

Iyi yapmissin canım düzenli kullan.) O maskeden alacaktım ama şimdilik bunlar yeter bi anda cok karistirmiyim sivilceler bi geçsin tamamen insallah ondan da alicam ne zamandir aklımda kil maskesi iyi diyolar cilt için.

beyaz tenliyim ama sivilceler yüzünden kıpkırmızı geziyorum sivilcelerim iltihaplı ve lekeler oluştu :( inşallah düzenli kullanınca geçer insan içine çıkmaya utanıyorum yaa :26:

beyaz tenliyim ama sivilceler yüzünden kıpkırmızı geziyorum sivilcelerim iltihaplı ve lekeler oluştu :( inşallah düzenli kullanınca geçer insan içine çıkmaya utanıyorum yaa :26:

Aynı benim durum:s sadece ben beyaz tenli değilim hafif esmerim biraz melezimsi yani ama hem kizarir hem de iltihap olur geçse bile lekesi kalır dedigin gibi.s inşallah geçer tamamen kurtuluruz

Girip okuyanlar için konuyu guncellemek istedim tecrübelerimi aktarmaya devam ediyorum kullanali 2hafta oldu şimdi, sivilcelerim çıkıp çıkıp geçiyor eskiye oranla daha hızlı cikmaya basladi sanırım cildim kusuyo ictekiler de temizleniyo, çıkınca üstüne hemen 8saatte bir derinlemesine etkili jel sürüyorum ve sabah akşam diger rutinlere devam ediyorum yüzümü Cok yavaş yavaş soyuyo ölü hücreler gidiyo ve yuz yikama jeli olanları hemen temizliyor yani yuzumde pul pul kötü kötü kalmıyor bu sayede lekelerim de açılmaya başladı cok şükür, sivilcelere lekeden hızlı tedavi ediyo, siyah noktalarim da baya küçüldü sıkıştı maske yaptıkça daha da küçülüyor sonra da hemen tonikliyorum

Back
X