Sivilceli Ciltler Sivilcelere oriflame pure skin serisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
0
İzmir
Arkadaşlar uzun zamandır sivilce sorunu yasamaktayim! şu an oriflame pure skin serisi kullanma karari aldım, ilk başlangıç icin 20164 yüz temizleme jeliyle yıkayıp, 20620 tonikle tonikleyip, 20167 kodlu kremi kullanacagim. Fayda gorursem yüzümde baya ilerleme olursa isim sivilcelerden kurtulup lekelerle baş etmeye gelirse; 20194 kodlu yüz temizleme jeli, 20166 kodlu tonigi ve 20195 kodlu jel kremi alacağım. Tedaviye onlarla devam edecegim, sizce faydası olur mu? daha önce kullanan var mi? görüşleriniz neler sivilce, leke ve siyah noktaya kalıcı çözüm oluyo mu?

Kimse bisey dememiş ama bu dediklerimin ilk ucunu sipariş ettim. Üstelik iki ürün daha aldim gene pure skin in. Cildime baya yoğun bi bakım yapicam yani. Aldigim diğer ürünler de oriflame pure skin siyah nokta maskesi ve oriflame leke giderici jel. Maskeyi haftada iki kere kullancam. Leke gidericiyi sivilceler hafiflemeye başlayınca kullancam diğerlerini de günlük bakım yapcam temizleme jeli_tonik_krem üçlüsü. Hadi bakalım hayırlısı inşallah gecer. Faydası olursa burdan size duyururum okuyup uygulamak isteyenlere

Cevap yazmiyosunuz ama ben gene de soyleyimmmmm bende baya zaman uğraştım hatta şu andada forumlarda bazen bakıyorum yorum yapıyorum ama arkadaşlar sivilce leke akne siyah nokta bence şunu sursem geçer mi falanla çözülecek iş değil cozulse bile yenileri çıkmaya devam eder. Yenileri çıkmaması için böyle Cok yönlü bi bakım şart bence. Boyle bi setin faydalı olacağını düşünüyorum cunki burda yazdığım ürünler hem temizlemek hem temizlenen gozenekleri sıkılaatirip yenisini çıkarmamak hem de yaglandirmadan nemlendirmek için. Siyah nokta leke sivilce pürüzler yag tabakaları falan hepsini hedef alan ürünler var bence siz de deneyin derim. Bunları düzenli kullanıp yenilen yiteceklere de dikkat edilrse bence daha sivilce çıkmaz ama alternatif yöntemler sivilce geçirse bile tekrar çıkmasına engel olamaz

canım ya benimde gerçek anlamda problemli bir cildim var aşırı yağlı sivilce yok ama siyah noktaya çok meyilli ve minik yağ bezleri oluşuyor ara ara ne yapacağımı bilemedim garnier in jeli ve toniğini düzenli kullnırsam özellikle akşamları kullanırsam çok etkili oluyor. şimdi de oriflamenin maskelerinin çok iyi olduğunu duydum kullananlar tavsiye etti ben de deneme amaçlı pureskin 2 aşamalı olan maske var ya onlardan aldım bilgin var mıı?

canım ya benimde gerçek anlamda problemli bir cildim var aşırı yağlı sivilce yok ama siyah noktaya çok meyilli ve minik yağ bezleri oluşuyor ara ara ne yapacağımı bilemedim garnier in jeli ve toniğini düzenli kullnırsam özellikle akşamları kullanırsam çok etkili oluyor. şimdi de oriflamenin maskelerinin çok iyi olduğunu duydum kullananlar tavsiye etti ben de deneme amaçlı pureskin 2 aşamalı olan maske var ya onlardan aldım bilgin var mıı?

Canım o maske tek kullanimlik cildin Cok yagliysa tek seferde etki etmez ben ondan iki kere alıp banyolardan sonra yapmıştım ama dediğim gibi tek seferde Cok zor o an gozeneklerini temizler ve biraz da sıkılastirir ama bence pure skin yuz yikama jelini al sabah akşam onunla yıka Cok yagliysa baya faydası olur ama o dediğim ilk üç ürün var ya jel-tonik-krem o ucunu alsan süper olur sabah aksam iki sefer kullan baya toparlanır cildin ucunu alırsan danışman sana indirim yapabilir. Zaten şu anki katalogda dediğim iki ürün indirimde. Kodlarini alışveriş yaptığın danışmana soyle canım ben bu ay pure skin 5 ürün kendime aldım başkalarına da sattim sen kullan biz de alalim diyen de Cok yani talep goruyo zaten oriflame cilt bakım klavuxunda bu seri için problemli yağlı cilt tipleri için yazıyor hedefi yağ, siyah nokta, sıkılastirma, leke, sivilce, pürüzler. Kremi yaglandirmadan nemlendirmek için mesela.

2 tane denemelik almıştım ben onları yapayım ozaman dediklerine de denemek istiyorum aslında sen sonuçlarını yaz buraya mutlaka tamam mı yine görüşürz :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar uzun zamandır sivilce sorunu yasamaktayim! şu an oriflame pure skin serisi kullanma karari aldım, ilk başlangıç icin 20164 yüz temizleme jeliyle yıkayıp, 20620 tonikle tonikleyip, 20167 kodlu kremi kullanacagim. Fayda gorursem yüzümde baya ilerleme olursa isim sivilcelerden kurtulup lekelerle baş etmeye gelirse; 20194 kodlu yüz temizleme jeli, 20166 kodlu tonigi ve 20195 kodlu jel kremi alacağım. Tedaviye onlarla devam edecegim, sizce faydası olur mu? daha önce kullanan var mi? görüşleriniz neler sivilce, leke ve siyah noktaya kalıcı çözüm oluyo mu?

Ben Bu Seti Kullanıyorum..
Ama Sivilcem Yok..
Çok Memnunum..

2 tane denemelik almıştım ben onları yapayım ozaman dediklerine de denemek istiyorum aslında sen sonuçlarını yaz buraya mutlaka tamam mı yine görüşürz :D

Yazarım yazarım pazartesi günü kargom geliyo zaten hemen baslicam kullanmaya. Sen de onları haftada bir kere birini bi hafta ötekini de takip eden hafta banyodan sonra yap canım ama yaptıktan sonra yüzünü hafif dokunuslarla kurula gozeneklerini gerdirip açma iyice zaten yagliymis cildin

Yazarım yazarım pazartesi günü kargom geliyo zaten hemen baslicam kullanmaya. Sen de onları haftada bir kere birini bi hafta ötekini de takip eden hafta banyodan sonra yap canım ama yaptıktan sonra yüzünü hafif dokunuslarla kurula gozeneklerini gerdirip açma iyice zaten yagliymis cildin

son bir şeyy dahaa ben onu nasıl kullancağım 1 ne 2 ne :S

son bir şeyy dahaa ben onu nasıl kullancağım 1 ne 2 ne :S

1-beyaz taraf
2-mavi taraf
1ile yüzünü iyice yikayacaksin içinde küçük küçük şeyler var jelin. O iyice temieyecek 2 yide kuru yüzüne maske yapacaksın göz cevrene yapma. Yüzünde beş on dakika dursun durula. Havluyla da hafif hafif kurula canım kolay gelsi:) n

Oriflame ürünleri kullanmıştım bende işe yaramadı. Hatta solgun renkteki izler bile kıpkırmızı olmuştu.

Oriflame ürünleri kullanmıştım bende işe yaramadı. Hatta solgun renkteki izler bile kıpkırmızı olmuştu.

Ben baya güzel seyler duydum ama bilmiyorum ki ya istedim de seti. Olmazsa iade gönderirim ama çoğu kişi memnunum dedi kâr amaçlı olanlar ddegil internette sorduklarım bile iyi dedi:S

Ne avon ne de oriflame ürünleri ise yarıyor

Avon un ise yaramadığını biliyorum zaten ruju bile alerji yapiyo bende hele fondöten i hatırlamak bile istemiyorum gözlerim mahvolmustu Avon görünüşe yorelik. Cilt bakımını önemsemiyor ama oriflame daha doğal diye biliyorum 7katalogdur her katalogda en az on beş urun satıyorum kimsenin öyle kötü alerji olduğunu duymadım pure skin siyah nokta maskesi de arkadaşımın siyah noktalarına etki etmeye başladı inşallah bana da etki eder:S

siyah noktaya sivilceye hiçbirşey kalıcı çözüm olamaz arkadaşım çünkü yediklerinle cilt yapınla alakalıdır eğer ki hormonal bir sebeptense ilaçla tedavi edilir ancak sürekli kullanarak cildimi temiz tutmalı ve en aza indirgemeliyim en azından çıktıklarında daha az olmalı diyorsan 'sebamed akne giderici jel-tonik' serileri idealdir.kullandım tavsiye ediyorum :)

siyah noktaya sivilceye hiçbirşey kalıcı çözüm olamaz arkadaşım çünkü yediklerinle cilt yapınla alakalıdır eğer ki hormonal bir sebeptense ilaçla tedavi edilir ancak sürekli kullanarak cildimi temiz tutmalı ve en aza indirgemeliyim en azından çıktıklarında daha az olmalı diyorsan 'sebamed akne giderici jel-tonik' serileri idealdir.kullandım tavsiye ediyorum :)

Yaşım genç ilaç kullanmak istemiyorum:S o sivilce ilaçlarından da kullanmayi hiç istemiyorum zaten bunyem alerjik. E o ilaçta karaciğeri etkiliyomus herkesin içtiği antibiyotikler bile bana alerji yapiyo onu hiç kullanamam kalici çözüm bulamasam da lekelerden kurtulup devamlı kullanabilecegim bi günlük bakım ariyorum o kadar alerjik olmama rağmen oriflame ve flormar ürünleri bana bisey yapmaz herşeyde bu ikisini kullanırım genelde hele de göze. Çünkü gözlerime uflesen kasinir. Risk almamak için oriflame pure skin i tercih ettim:S en azindan su an yüzümde olanlar geçse iyi bi günlük bakimla yeni çıkanlar için kısa sürede geçmesi sağlanabilir umarım:S ve iz kalmamasi:S

Back
X