Sivilcelere kesin zm ben denedim sonuc harika..!

C

CikiLop

Ziyaretçi
arkadaslar hepimizin orta sorunu SİVİLCE...!
bende 2 hafta öncesine kdar bu dertten mustalptm ama bi arkadasımın tavsiyesiye denedim gercekten cok isime yaradı simdi size tarifi veriyorum kesinlikle denemelisiniz sonuc mükemell inanınki sok olacaksınız...!!kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

1 tane yumurtayı kırıyorsunuz içine 2 yemek kaşığı şeker atıyorsunuz sınra iyice cırpıyorsunuz ... bu karısımın ılık olması lazım sonra yüzümnüze sürüyorsunuz 1 saat bekletip soquksuyla yıkıyorsunuz haftada 2 kez yyapılıyor cok etkili bir karısım bn 2. haftamda cok mutlu oldum sivilcelerim yok olmustu ayrıca siyah noktalar icinde ii geliyor ... :içelim:zemuszemus:eek:yerimseniben:lepi::lepi:

aradaşım benim cok az sivilcem var ama denicem peki sivilce izlerinide iyi gelirmi acaba

aradaşım benim cok az sivilcem var ama denicem peki sivilce izlerinide iyi gelirmi acaba
benmde birz sivilce izim vardu kurudu iyice simdi cok dikkatli bakmadıkca belli olmyoo sanada iyi gelir diye düsünüyorum .. denemekten zarar qelmez bnce:ecrin_bebek:

nasıl yani başka uygulayan varmı yağlı ciltler içinde uygunmu?

benim bi arkadasmda yapıyormus onun cildi hep güzeldi ve kıskanırdım :kedi: ona yne bi gün snn yüzünde nden hic sivilce yok yaa of bnde dolu dedim oda bu karısımı sölemsdi bnde denedim ve güzel bi snuç aldım.. benm cildim karma yağlı cilde iyi geli gelmediği hakkında bi fikrim yok ama bu yağlı bi karısım değil kullanmanda bi sorun olmaz :eek:

arkadaslar hepimizin orta sorunu SİVİLCE...!
bende 2 hafta öncesine kdar bu dertten mustalptm ama bi arkadasımın tavsiyesiye denedim gercekten cok isime yaradı simdi size tarifi veriyorum kesinlikle denemelisiniz sonuc mükemell inanınki sok olacaksınız...!!kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

1 tane yumurtayı kırıyorsunuz içine 2 yemek kaşığı şeker atıyorsunuz sınra iyice cırpıyorsunuz ... bu karısımın ılık olması lazım sonra yüzümnüze sürüyorsunuz 1 saat bekletip soquksuyla yıkıyorsunuz haftada 2 kez yyapılıyor cok etkili bir karısım bn 2. haftamda cok mutlu oldum sivilcelerim yok olmustu ayrıca siyah noktalar icinde ii geliyor ... :içelim:zemuszemus:eek:yerimseniben:lepi::lepi:

canımcım peki bu karışımı yaptığımızda yumurtanın sarısını akını ayırmadan mı yapacaz? birde ılık olsun demişsin ne ılık olacak anlayamadım ki?

Sarısını ayırıoruz. sadece akı ve sekerle yapıorz.

kızlar bide ne iyi geliyor biliyormusunuz hani şu doğal zeytin yağlı sabunlar.benim halamlar manisada kendi sabunlarını kendiler yapıyor.getirmişlerdi bana onla yıkıyorum yüzümü sivilcelerimi geçirdi..

X