Bende imex kullanıyorum eczacıya izler için krem istiyorum demiştim bana onu vermişti..3 aydır kullanıyorum 2 .sini kullanıyorum izleri geçirdiğini tam olarak söyleyemem ama renklerini biraz hafiflettiği doğru.Eğer evdeysem tüm gün boyunca 2-3 kez sorunlu olan yerlere sürüyorum( ama kızlar altını çiziyorum tüm yüzünüze uygulamayın çünkü sivilceli olan yerlerden iltihabı diğe yerlere taşıyor ve yüzünüzü sivilce basıyo
)
size izlenimlerimi anlatıyım..toplu iğne başı kadar çıkan beyaz bir sivilcenin üstüne sürdüğüm zaman ertesi gün onun boyutları ve içindeki iltihap artmaya başlıyo..ilk zamanlarda bundan nefret etmiştim ama annemin dediğine göre içindeki bütün iltihabı birden dışarı çıkartıp daha çabuk iyileştirdiğindenmiş.
tabi ben hayatta duramam öyle bir sivilcenin beyaz beyaz durmasına ve hoooop patlatırım
sonra yara gibi olur:83:.bende oraya imex sürmeye devam ederim ve gün geçtikçe orası kurur ve soyulmaya başlar bu yüzden imexi seviyorum çok çabuk iyileştirmeye başlıyo.
o suyulan yerleride mutlaka nemlendirmelisiniz
12 hafta önce regl dönemine gireceğimden ve biraz da stresli olduğumdan yüzümdeki sivilceler azma dönemindeydi:120: ve şuan yüzümde sadece ufak ufak sivilce yerlerinde soyulmalar var.
tabi temizleme jelimi -toniğimi de değiştirdim
temizleme için garniyer aktif temiz 3ü bir arada kullanıyorum (beyaz kil olan)
tonik olarak şuan aklımda değil ama sıkılaştırıcı kolojenli bir şeydi pembe bir şişede
nemlendirici olarak da sadece ve sadece bepanthene kullanıyorum..
ve yazmayı unuttum cildim yağlıya dönük karma ama ben yağlı diye nitelendiriyorum..umarım yazdıkalrım size fikir verir
sorularınız olursa yardımcı olurum