- 7 Şubat 2010
- 14
- 12
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
İmex'i yaklaşık iki buçuk- üç yıl kullandım ve inanın en fazla %10 fayda görmüşümdür. önceleri çok önemsemiyordum ama baktım ki giderek artmakta sivilceler, doktorumu değiştirdim. daha önce imex kullandığımı duydu ve çok şaşırdı, "niye onu kullandın ki, onun hiç ama hiçbir etkisi olmaz" dedi. Aknesil krem kullandım, birkaç günde geçti fakat iki hafta kadar yüzüm çok kurudu, pul pul döküldü. sonra beyazladı. birkaç kullanıştan sonra işe yaramamaya başladı çünkü iki üç hafta sonra tekrar mahvoluyordu yüzüm. daha sonra annem pazarda dolanırken, bir satıcısa acayip bir bitki görmüş. gitmiş bakmış "adem otu" bitkisi. sadece birkaç defa yüzüme sürdüm ve hiçbir şey kalmadı!! ben de inanamadım. hatta ilk kullanışımda bile büyük değişiklikler oldu. biraz yakıyor ve birkaç gün kızartıyor. ve bol bol da kaşıntı. ama bir hafta içinde hiçbir şey kalmıyor. bu güne kadar bir sürü ilaç tedavisinden geçtim, inanın hiç bu kadar etkilisini görmedim!! ayrıca cildi genç tutuyormuş, sağlığa çok yararlı. harika bir şey (biraz acıyor ve kaşındırıyor ama sonuç harika) şiddetle tavsiye ederim.