İlk ilaca başladığımda çenem felaketti şimdi bişey kalmadı. Kızarık sadece. Geçen ay yüzüm çok sivilcelendi. Şimdi sönük haldeler. Ne çok iyi ne de çok kötü.. Bakalım daha 2 ayımız var sonuçlar nasıl olacak.. Senin nasıl?
bnmdee ayneen senin gbii izler kaldıı kırmızı kırmızı sönük bi şekilde kaldısadece sağ yanağmda sivilce izleri kaldı o kdr bşka bi yerimde yook ( geçmiyolr ya çook üzülüyomm yaa sanki geçmick gbi (
Kızlar merhaba ..
Ben bu ilacı geçen sene 5 ay kullandım . Sivilce sırtımda çoktu. Sırtımda hiç bir şey kalmadı . Yüzüm azdı zaten tek tük .. Bu ilaçtan 3 ay sonra kadar yüzüm de sivilce arttı . Sırtımda yok hiç .. Şimdi sağ yanağımda biraz fazla çıkıyor diğer yerlerde çok değil, iz bırakıyor . Doktor zoretanin başlayacağını söyledi .
Yüzüme ne kullansam ?
Ben avenenin güneş kremini ve clean ac serisini kullanıyorum tavsiye ederim :)
Yumurtalıklarımda kist çıktı .. Ne roaccutane ne başka bir şey çarem değil şimdi :/
Bende de kist var canım yakın zamanda öğrendim ama belki ufak da olsa yararı olur diye başlamışken devam ediyorum
Senin ki ne kisti doktor henüz bir şey söylemedi bana :/ boyutu falan ne kadar ? :/ çok geçmiş olsun sana da ..
cok tesekkür ederim sana da gecmis olsun.. folikül kistiymis benimkiler fakat bana verilen test sonucu kağıdında boyutu benim anlayacağım şekilde verilmemiş ama 25 mm 'nin altında oldugu yazıyor :/ polikistik over oldugumu söyledi doktor dogum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum.
Folikül kisti ile polikistik over farklı diye biliyorum . Folikül kisti kayboluyormuş genelde kendiliğinden . Peki cilt doktorun roaccutane kullanmanın faydası olur dedi mi kist varken ?
Folikül kisti ile polikistik over farklı diye biliyorum . Folikül kisti kayboluyormuş genelde kendiliğinden . Peki cilt doktorun roaccutane kullanmanın faydası olur dedi mi kist varken ?
Ben de tam tersine bağlantılı diye biliyorum :) Doktorum başlamışken yarıda bırakmayalım yine de etkisi olur dedi bende devam ediyorum o yüzden ve azaldığı gözle görülmeye başladı.Bence kist yok olmadan kökten bir cözüm değil yinede...
kadın hastaliklarindan (biraz da genetik) ziyadesiyle muzdarip olan ben, pko ile folikul kistin farklı şeyler olduğunu rahatlıkla söyleyebilirimbir de biyologum onun da bu bilgimde etkisi var tabii ama tecrubeyle sabit :) arkadaşın dediği gibi folikul kistleri genellikle kendi kendilerine kaybolurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?