yaa kızlarr bişii sormamm gerekiyo bu ilaçla ilgili tecrübeeli olanlara
bnm 3. ayım bitti. pazartesi doktora gidicem ama bnm ilaçlarm bu gece bitti yani 1 gün kullanamıcam ara vermiş olucam :26:
sizcee bi problem olur mu yoksa aralıksızmı kullanmam gerekiyo bunu :26:
Kızlar bu ilacı kullanırken ara kanaması olan adeti düzensizleşen oldu mu?
bu arada sırada beklerken 4 kişi vardı yine aynı ilacı kullanan kaderdaşlarım dedim içimden :) ŞİMDİ 4.AYIMA GİRMİŞ OLDUM
keşke gecen yıl kullansaydım milletin korkutmasına bakmayın,
bugün doktora lazeri sordum bıyıgıma yaptırabilir miyim diye, hayır dedi tedavi bittikten bir süre sonra ancak yaptırabilirsin deri inceldiği için kılcal damarlara zararı olur dedi bilginiz olsun.
teşekkür ederim, sivilcesiz temiz bir cilt heerkesin olsun :) günde 40 mg alıyorum.sabah 20mg, akşam 20 mg
sen kaç ay kullanacakmışsın?
bende perşembe günü 4. ayıma girecegim ama moralim sıfır cunku hic bi gelisme yok bunun sebebi de deri altı sivilcelerimin olması ...(
Benimde deri altı sivilcelerim var. Kaç mg alıyorsun. Birde doktorun ne diyor bu konuda?
40 mg kullanıyorum. Doktorum bana roaccutane verdikten sonra bir hormon testi yaptırmamı söyledi. Daha sonra sivilcelerimin hormonal bozukluklardan kaynaklı olduğunu öğrendim.İlacı verdiğinde 6 ayı uzatma gibi bir ihtimalin olduğunu söyledi. Bilmiyorum yani o benden daha umutlu bunu kullanınca büyük bir ihtimalle geçer, izlerin kalırsa da lazer yaparız falan demişti.Sende durumlar nasıl ?
Benimde bu ay daha düzgün yüzüm bayağı sivilce çıkmıştı. Bu ay doktorum düzelme var dedi. 1,5-2 ay daha kullancam galiba. Bakalım 4.ayda nasıl değişiklik olacak yüzümde ben 50 mg kullanıyorum..
arkdşlarr bişii dicem pazartesi gttm doktora 50 mg la devam ediyorum yine 4. aydayım şuan 6 ay kullanacakmışım.
doktor bana dediki senin yüzünde ki sivilce izleri bu ilaçla geçmicek bunu bil, şuan derin inceldği için derin kalınlaştğı zaman yani tedavin bittikten 3 ay sonra sana izlerin için başka bi tedavi uygulcaz...
napcak ki kızlarr lazer falanmı diye düşünüyorumm bidee bnm bu ilaç izlere neden etki etmedii
gül güzeli sanırım seninle aynı gidiyoruz bende 4. aydayım şuan ve 50 mg kullanıyorum yüzün ilk ilaca başladğnda nasıldı şimdi nasıl ?
arkdşlarr bişii dicem pazartesi gttm doktora 50 mg la devam ediyorum yine 4. aydayım şuan 6 ay kullanacakmışım.
doktor bana dediki senin yüzünde ki sivilce izleri bu ilaçla geçmicek bunu bil, şuan derin inceldği için derin kalınlaştğı zaman yani tedavin bittikten 3 ay sonra sana izlerin için başka bi tedavi uygulcaz...
napcak ki kızlarr lazer falanmı diye düşünüyorumm bidee bnm bu ilaç izlere neden etki etmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?