yaa yorum yazıp gidenlere cevap yazıyorum hatta soruyla cevap veriyorum kimse nedeeen bana dönmüyo :) Aklımda kalıyo yani......
ohafalanoldum;
benim yüzüm beyazladı hele sabah kalktığımda hiçbir iz yok gibi görünüyor. Yıkayınca falan kızarıklıklar oluyo tabi yanaklarımda var izlerim.
benim de hala çıkıyor, ama eskiye nazaran çok büyük bir gelişme var.
kızlar peki sizdeki kızarıklık ne boyutta? benim kıpkırmızı bir suratım var. sivilceli surat mı daha çok dikkat çekiyor kırmızı surat mı bilemedim açıkçası.
aynen benim yüzüm vücudumda yağlıydı. Staja gittiğim günler sabah 8 de fondoten sürerdim akşam 8de çıkarırdım. hakettim ben bunları....
acaba bu sivilce artışı dozun düşürülmesinden mi kaynaklanıyo. doktor bazı aylar 10 mga düşürüyo ya ondan olmuş olabilir mi?
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
sağ kulağımın arkasında bişey çıktı bugün farkettim daha. sivilce falan değil resmen tümsek. Neden olur bu ilaç mı yaptı Hay Allah'ım bu ay ne kadar çok şey oldu bana ya
herşeyi ilaca bağlama ya
öyle bi yan etkisinin olduğunu sanmıyorum. geçer bikaç güne :)
ilk defa böyle bişey oldu dişim ağrıdığında boğazımdaki lenf bezleri şişerdi, bi kaç gün önce sağdaki yirmilik dişim ağrı yapmıştı ondan mı şişti acaba... ama araştırdım kulak arkası şişliği ilacın yan etkilerinden dolayı da olabilirmiş
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
sağ kulağımın arkasında bişey çıktı bugün farkettim daha. sivilce falan değil resmen tümsek. Neden olur bu ilaç mı yaptı Hay Allah'ım bu ay ne kadar çok şey oldu bana ya
ilk defa böyle bişey oldu dişim ağrıdığında boğazımdaki lenf bezleri şişerdi, bi kaç gün önce sağdaki yirmilik dişim ağrı yapmıştı ondan mı şişti acaba... ama araştırdım kulak arkası şişliği ilacın yan etkilerinden dolayı da olabilirmiş
rahat ol o tümseklerden bende de çıkıyor, doktora sordum tamamen normal dedi. o tümseğin içi dolacak ve kendi kendine kuruyup gidecek. hiç endişelenme.
5 ay önce ilaç kullanımım bitti. Şu an hala yüzümde çıkan sivilce yok.
Ancak kırmızı kırmızı lekelerim daha gitmedi. Leke tedavimde 2 aydır devam ediyor.
Ama hiçbir değişim görmedim veya ben farkında değilim.
Leke tedavisine başlamadan önce fotoğraf çekmeyi unuttum.
Aradaki farkı o yüzden göremiyorum. Açıkçası lekelerim rahatsız ediyor.
Yalnız şöyle bi durumda var uzun zamandır yüzüme pudra, fondöten veya kapatıcı sürmeden dışarı çıkabiliyorum. En güzelide bu
Yarın gene kontrolüm var. :44:
Bende 8 ay kullandım roaccutaneyi geçen sene aralık ayında bıraktım.. ilacı kullanırken burun içinde çok fazla yara oluyordu ve ilacı bırakalı 13-14 ay olmasına rağmen yaralar hala var hiç geçmedi bazen geçer gibi oluyor ama geçmiyor üstelik dağılarak yayılıyor burun içine bu şekilde olupta yaralar için krem önerebilecek var mı ?? ilk önce önemsemedim geçer diye gitmedim doktora şu anda işimden dolayı gidemiyorum
ilaçtan sonra doktorunuz iz tedavisine başlamadı mı?
hayır ilaçtan sonra bi tedavi görmedim, bu nasıl bir tedavi ki
ben kontrole ne zaman gitsem şu şekilim..
''ya doktor hanım sivilceler söndü sönmesine de bu izler hala duruyor''
ciddiyim 5kere gittiysem 5inde aynı şeyi söyledim. Kadında bıkmadan onları dert etme iz tedavisiyle hepsi geçecek diyorZaten gelen kızların hepsi aynı dertten yakınıyormuş iz iz iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?