• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı limonu kesin deneyin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar size öncelikle şu konuda uyariyimm ????

SAKIN AMA SAKIN YÜZÜNÜZE LİMON SUYU FLN SÜRMEİN NEDEN DİE SORUCAK OLURSANIZ LİMON SİVİLCEİ GEÇİRİO ZAMANLA AMA Bİ SORUN ÇIKIO BUNDAN SONRA YÜZÜNÜZ BATIK BATIK OLUO BUNU DENEYEN 3-4 ARKİMDE AYNI ŞEYLER OLDU SAKIN AMA SAKIN SİZ SİZ OLUN YAPMAIN YAĞMURDAN KAÇİYİM DERKEN DOLUYA TUTLURSUNUZ ONDAN SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ BNDEN SÖYLEMESİ GİDİN ADAM AKILLI Bİ GÜNÜNÜZÜ DOKTOR İÇİN AYIRIN VE BUNU UZMANINA SORUN SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE YÜZÜNÜZÜ MAHVETMEYİNN

bide gulsuyu, lımon ve talk pudra karısımını sıvılcelerınızın ustune yatmadan once surun gercekten 3 gunde falan gecırıyo...ılk surdugunuz zaman kuruyana kadar muthıs kasınıyo ama gecıyo....

kızlar size öncelikle şu konuda uyariyimm ????

SAKIN AMA SAKIN YÜZÜNÜZE LİMON SUYU FLN SÜRMEİN NEDEN DİE SORUCAK OLURSANIZ LİMON SİVİLCEİ GEÇİRİO ZAMANLA AMA Bİ SORUN ÇIKIO BUNDAN SONRA YÜZÜNÜZ BATIK BATIK OLUO BUNU DENEYEN 3-4 ARKİMDE AYNI ŞEYLER OLDU SAKIN AMA SAKIN SİZ SİZ OLUN YAPMAIN YAĞMURDAN KAÇİYİM DERKEN DOLUYA TUTLURSUNUZ ONDAN SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ BNDEN SÖYLEMESİ GİDİN ADAM AKILLI Bİ GÜNÜNÜZÜ DOKTOR İÇİN AYIRIN VE BUNU UZMANINA SORUN SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE YÜZÜNÜZÜ MAHVETMEYİNN

limonla batığın ne alakası var ben pek anlayamadım
batık dediğimiz şey tüylerin deri yüzüne çıkamaması ile oluşur
limonla ne alakası var anlayamadım
ben her gece limon sürüyorum
yararından başka bi zararını görmedim:)

Ben her limon surmeyi deneyisimde, yuzum acayip yaniyor, ve dayanamayip hemen yikiyorum. napiyim, dayanamiyorum. Boyle yanmakla kasinmak arasi birseyler oluyor yuzume :D

Ben de denedim şimdi inşallah söndürür yanağımda hafiften deri altında kalan bir sivilce var acıyor.
Yakmadı,aksine ferahlık verdi. terslik bende dudağıma değdi pamuk çatlak kısmını yaktım :roflol:

ben de limonlu peeling duydum bir hemşire tanıdığımızdan. o yapıyormuş, cildi mermer gibi. ama ben hiç denemedim.

limonu yarım kesip üzerine tuz döküyormuş. sonra onu yüzünde gezdirip peeling yapıyormuş ama öyle cildini aşındıracak kadar bastırmıyormuş. sonra o şekilde biraz bekliyormuş ve yıkıyormuş yüzünü. denicem bakalım sonuç ne olacak. sizi de bilgilendiririm o zaman.

limonu bende tv de duydum ve denedimm bende alerji yaptı yüzüm kıpkıırrrmızı oldu......sivilce nerde geçiriyooo daha çoook artırtıı......herkesin cildi farklı ondan herhaldeee...

akşamları limon - tuz sürüyorum suratıma. ama bir işe yaramadı. gerçi daha 3 gün oldu ama, 1 hafta istikrarlı bir şekilde deneyeceğim. bakalım...mirmirmirmir

Ben her gece yapıyorum. Cildim sanki daha iyi görünüyor şimdi bir iki mini kabartım var o kadar. Israrla devam edeceğim,hiç de yakmıyor :)

1 haftalık denemelerim neticesinde gördüm ki limon burnumdaki siyah noktaları büyük ölçüde götürdü. istikrarlı bir şekilde uygulamaya devam edeceğim kaydirigubbakcemile2

Bi ara bende denemiştim limonu ama pek bi yararını göremedim.Bu tip şeylerin etkisi kişiden kişiye çok değişiyor, şanslı olanlar fayda görüyor ne güzel.

Limon ile pudrayı karıştırıp sürüyorum ben.Burnum elmacık kemiklerim parlıyor artık...Herkes yüzünde bir aydınlık var diyor.Bana yararlı geldi.Pütürlükleri götürüyor=)

arkadaslar ayrıca sıvılceler için gül suyu da çok faydalı denemis biri olarak size öneriyorum

evet canım.. mesela ben tonik almıstım makyajdan sonra uygularım die..sonra burdan okudum ve beyaz tenlilere tonik niyetine gül suyu sürülmesinin toniğin yerine gecebilecğini duydum ve ondan aldım..Smdi Acı badem Sütümden sonra onla pamukla siliyorum yumusacık ve hos ..
Sivilcelerimdede azalma var cok sükür..Ama deliklerimden kurutalmıyorum.Yüzümde delikler var nasl toparlanır.. daha 18 yasındayım
:gitme:

Ben de deneyeceğim limonu. Kurutur belki sivilcelerimi. Cildim yağlı benim...
Hoş kil maskesi filan yaparken içine illaki limon sıkarım... Direk denememiştim ama deneyeyim bakalım.

Back