Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de istotrexin kullanıyorum (sadece akşamları) üstelik sabahları sivex losyon ve tetradox hapı kullanıyorum, yaklaşık iki hafta oldu hiç kurumadı cildim.
bende kullandım bi dönem isotrexin , ama geceleri yatmadan önce sürüyodum , bendede çok olmasada biraz soyulma yapmıştı , fena bi ilaç değildi bence , fakat ben ondan sonra kullandığım aksil-5 ten daah memnun kaldım , şimdi bunu kullanıyorum sivilcelerim çıktığında ..
bende geceleri yatmadan sürüyorum 20 dakika veya yarım saat bekletiyorum yıkıyorum.ama önce ımex sabunla yıkıyorum ardından bunu kullanıyorum.Benim çok fazla sivilcem yoktu fakat gözeneklerim açılmaya ve kızarıklıklar vardı yüzümde.Sağol bilgilerin için
canım bend isotrexin kullanıyorum ve bu krem en az 3 ay sonra etki gösteriyor hemen bişey bekleme yasakkelime
sivilcelerin çok şiddetli dğeilse kullan güzeldir bu jel ama gece yatmadan 1 saat önce sürmelisin ve sabah yıkamalısın sürdükten sonra yıkarsan bi faydası kalmaz kaydirigubbakcemile5