Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı isorteksin kullanıyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

psoriasis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
1.268
0
43
Arkadaşlar doktor bana geçen hafta imex sabun ve isotreksin verdi.Cildin tahriş olabilri soyulabilir dedi.Cildim cidden çok kötü oldu soyuluyor ve yanıyorum sürekli bazen çenemş bile oynatamıyorum.Isotreksin kullanan var mı aranızda daha önceden

ben de istotrexin kullanıyorum (sadece akşamları) üstelik sabahları sivex losyon ve tetradox hapı kullanıyorum, yaklaşık iki hafta oldu hiç kurumadı cildim.

ben de istotrexin kullanıyorum (sadece akşamları) üstelik sabahları sivex losyon ve tetradox hapı kullanıyorum, yaklaşık iki hafta oldu hiç kurumadı cildim.

benim cildim kurudu ve soyulmaya başladı tekrar doktora görünsem mi acaba

bende kullandım bi dönem isotrexin , ama geceleri yatmadan önce sürüyodum , bendede çok olmasada biraz soyulma yapmıştı , fena bi ilaç değildi bence , fakat ben ondan sonra kullandığım aksil-5 ten daah memnun kaldım , şimdi bunu kullanıyorum sivilcelerim çıktığında ..

bende geceleri yatmadan sürüyorum 20 dakika veya yarım saat bekletiyorum yıkıyorum.ama önce ımex sabunla yıkıyorum ardından bunu kullanıyorum.Benim çok fazla sivilcem yoktu fakat gözeneklerim açılmaya ve kızarıklıklar vardı yüzümde.Sağol bilgilerin için

rica ederim cnm , umarım iyi gelir sana ...

canım bend isotrexin kullanıyorum ve bu krem en az 3 ay sonra etki gösteriyor hemen bişey bekleme yasakkelime

sivilcelerin çok şiddetli dğeilse kullan güzeldir bu jel ama gece yatmadan 1 saat önce sürmelisin ve sabah yıkamalısın sürdükten sonra yıkarsan bi faydası kalmaz kaydirigubbakcemile5

Bazı sitelerde kullanımı kısmında 20 dakika bekletip yıkayın diyodu o sebeple o şekilde yapıyordum.Sağol bilgilerin için sivilcelerim şiddetli değil benim az fakat içerden kırmızılıklar var bende.CADIARZU

kızlar ben benzamycin kullanıodum sürekli ama bi ara çıkmadı bulamadım ilacı isotrexin aldım uzun zamandır sivilce olmayan cildimi bi anda yağlandırdı sivilce bastı neyse ki benzamycin etken maddesi aknefug bp 5 i buldum şimdi yine hepsi gitti:)

isotrexin kullandm 2 yıl önce ve 2 hafta gibi bi sürede alnımda sivilce kalmadı 2 sene de hiçç cıkmadı desem yeridir tek tük o da binde bir...ama snra gttm benzamycin aldm cenemdeki sivilceler için, tum yuzume uyguladm alnımda deli gibi sivilce yaptı bgun gttm isotrexin yazdrdm yine insallah 2 yıl önceki etkiyi görürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…