- 12 Ağustos 2015
- 25
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi lightblue55
evet yuzumde duruyor sabah yikiyorum gercekten faydali bi iki hafta sonraki sonucu merak ediyorum olumlu olumsuz bi gelisme olursa buraya yazacagim..Gece yatarken yuzundemı duruyor yoksa bellı bır sure bekletıp yıkıyormusun canım
ya bilmiyorum ama her corekotu yagina guvenmeyin. ankarada oturuyorsan gimatta hasi satiliyor. alirken soguk pres yontemiyle yapilmis olana bak en faydalisi oymus ama aktardakiler biraz sahte deniliyorya has çörekotu yağını nerden bulacağız ki.. gidip aktardan alsak olmuyor mu. işe yaramaz mı yani??
Tesekkur ederım bende kullanıyorum 5-6 gundur ama 15 dk bekleyıp yıkıyorum hafıfledı gıbı oluyor sonra yuzum yıne sıvılce atıyor gıbı oluyor bundan sonra benden yıkamadan yatıcam belkı daha cok etkı ederevet yuzumde duruyor sabah yikiyorum gercekten faydali bi iki hafta sonraki sonucu merak ediyorum olumlu olumsuz bi gelisme olursa buraya yazacagim..
beklet daha cok faydasini gorursun. ayrica yeni sivilcelenin ustune surdugunde ertesi gun sivilcenin iltihabi ciktiginda endiselenmeyin icindeki iltihabin daha kolay disari cikariyor diger gunler surdukce iyilesiyor. ilk surdugumde butun sivilcelerimin iltihabi disari cikmisti ikinci surdugumde o sivilcelerin cogu yok olmustuTesekkur ederım bende kullanıyorum 5-6 gundur ama 15 dk bekleyıp yıkıyorum hafıfledı gıbı oluyor sonra yuzum yıne sıvılce atıyor gıbı oluyor bundan sonra benden yıkamadan yatıcam belkı daha cok etkı eder
dene canim. corek otundan zarar gelmez sonucta :)evde var annem peşimden koşuyodu sürmek için bende deneyim cok teşekkürler :)
canim henuz oyle bi sonuc almadim kullanali 1 hafta bile olmadi ama suan yuzumde belirgin bi tane bile sivilce kalmadi cok sukur istersen ben biraz daha kullanayim yaglanma olursa yazarim dicem ama zaten en fazla bi iki haftaya sivilcelerini gecirir sonra kullanmayi birakirsin daha fazla yaglanma yapmissada gecer diye dusunuyorum..
hayir degil yaglanirmi bilmiyorum ama yaglanirsada kullanmayi biraktigimda gecer diye dusunuyorumSenin cildin normalde nasıl yaglimi ?
benimde tam cenemde cikmisti ama suan hic sivilcem yok nerdeyse varsada cok kucukilk kullanımda sivilce yapması normal mi? çenemde yaptıda
bekliyorum:)ergenlikteyken yüzümdeki sivilcelerden çok çekmiştim. şuanda da tek tük çıkıyor. kullanıp bakacağım, sonuçları yazarım.