sivilcelerden nefret ediyorum...

Elhamra2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
4.645
1
40
kızlar hep denilirki 3 ay ı tamamladıktan sonra yüzdeki sivilcelenmeler geçer diye,lakin gelin görün benim hala devam etmekte?napıcam akannehir

slm arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama bende hamilelikle birlikte yüzümde belimde boynumda ve göğsümde pıtır pıtır sivilce çıktı vee hala geçmedii 35+2 deyim... ablamda da yeni doğum yaptı 2,5 ay falan oldu kendisindede olmuştu doğumdan sonraa geçtii bende biran önce geçmesini bekliyorum umarım benimde doğumdan sonra geçer... opuyorumnanaktan

benimde sadece çenemde var,ergenlik döneminde bile olmamıştı oysa :bbo:

benim her yerimde war. sınır tanımıyorlar bu ara. hergün ceviz yemeye başladım. onla ilgili olabilirmi die düşünüyorum.fikri olan varmı

evet arkadaşım cevizin içinde çok yağ varmış ondandır belkide seninki benim yüzümde yokda göğüslerimin üst kısmı gerdan kısmımı diyolar ne orda var işte ama okadar rahatsız olacak derecede diil inşallah doğumda geçer hepinizinki

cevizde bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş. nasıl bırakayım ki şimdi. aynaya bakmıyorum, evdende çıkmıyorum, zzaten eşimde yanımda değil. bebiş için güzellikten vazgeçtik artık.napalım annelik fedakarlık istermiş dimi:

bende 6 haftamdayım alnım resmen taranmış durumda birde saçlarım çok sekilsiz olmaya başladı sigarayıda bıraktım güzelleşmem lazım artık:)

bende de cikti ama su an daha kontrol altindalar, 10 haftalik hamileyim. okudugum bir kitapta hamilelerin cildinin daha fazla yag urettigini bu yuzdende sivilce olusumunun arttigi yaziyordu. gun icinde 2-3 kez yuzunuzu hafif bir temizleyiciyle yikayin, ellerinizi yuzunuze cok dokundurmayin, onlarida sik sik yikayin. nemlendiricileriniz oil free olsun. gece yatarken mutlaka yuzunuzu temizleyip yatin. birde ben yastik kiliflarimi cok sik degistirmeye basladim, onunda etkisi oldumu bilmiyorum ne zmndir sivilce cikmiyor. birde makyaj malzemelerinizi gozden gecirin. hatta mumkunse yuzunuze fazla birsey surmeyin, ozellikle fondoten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…