- Konu Sahibi mavixsxeker
-
arkadaşlar ben ergenlik döneminde oldukça sivilceli bir yüze sahiptim bu sivilcelerde beyaz iltihaplı cinstendi elimde ayna napacam bu sivilcelerle diye kendi kendime çareler arardım ve cildim çok yağlı olduğu için sabun da cildi kuruttuğu için günde enaz 3 yada 5 kez sabunla yüzümü yıkamanın çare olacağını düşünerek hergün yıkardım olumlu bir etkisinide görmedim ama bi zaman devam ettim zaten bu aknelerde bir zaman sonra geçti önceden aynaya baktığımda sadece aknelerimi görürdüm yüzümde başka hiç bir yere bakmazdım oysa bu arada benim gözenekler baya açılmış akneden kaynaklandığını sıktığım yerlerin izi kaldığınğ düşünürken bir dermatolog yüzümü sabunla yıkamaktan böyle bir durumun çıkacağını söyledi şimdi ne yapsam kapanmasını sağlayamıyorum benim yaptığım hatayı yapan varsa lütfen dikkat diyorum:enbuyukkk:
gözenekler için imex sabun iyi bence....!:1rolleyes:
gözenekler için imex sabun iyi bence....!:1rolleyes:
canım senin cilt tipin nasılodı memnun kaldın yani.eubos sabun hakkında bilgisi olan varmı:uhm
cilt tipim hassas bi kereye mahsus kullandım gözeneklerime ii geldi de; yüzüm kabuk atmaya başladığı için bıraktım. eubos sabun hakkında da bilgim yok canım, o da gözenekler için mi?a.s.
canım senin cilt tipin nasılodı memnun kaldın yani.eubos sabun hakkında bilgisi olan varmı:uhm:
cilt tipim hassas bi kereye mahsus kullandım gözeneklerime ii geldi de; yüzüm kabuk atmaya başladığı için bıraktım. eubos sabun hakkında da bilgim yok canım, o da gözenekler için mi?a.s.
canoşum gözenekler tamamen kapandımı senin birde bu ürünleri kullanmadığın zaman gözenekler tekrar belirginleşiyomu test ettinmi böyle bi durumu paylaşımın için ayrıca teşkkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?