Sivilceli Ciltler Sivilceler ve siyah noktalar için süper çözüm!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nilly.nill

GoNCa
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
145
0
arkadaşlar benim çok aşırı sivilcelerim vardı,, hepsini yok ettim :KK70: nasıl mı?? işte böyle!,,,,

önce bi kil maskesi uyguluyorum, kuruyana kadar bekletiyorum,,
kuruduktan sonra güzel bi yıkıyorum,, sonra orta büyüklükte 1 veya 2 limonun suyunu bi kaba sıkıyorum, üzerine ılık su ve karıştırıyorum,, bi kezde yüzümü bununla yıkıyorum,,

bu uygulamayı hafta da 2 veya 3 kez yapıyorum,, artı yüzümü yıkarken (bu uygulama hariç) kükürtlü sabun kullanıyorum,, ne siyah nokta nede sivilce derdim kaldı :) tavsiye ederimm :)

birde; siyah sivilceniz varsa eğer sıkıyorsanız köküne kadar çıkartmaya bakın,, eğer köküne kadar tam olarak çıkartmazsanız o siyah sivilce aynı yerden yine çıkıyor,, ayrıca ben siyah sivilcelerimi sıktıktan sonra bi pamuğa kolonya döküp iyice bi siliyorum yüzümü,, sonra bi kere yıkayıp hafif kurlayıp yukardaki uygulamayı yapıyorum :))

kolay gelsin,, :))

abowwww... :akannehir: ben bunların hepsini yapabilir miyim ki.. bu kil maskesini bi türlü yapamadım ya..sağol canm

kil maskesini ben de yapıyorum ama limonun asidi cilde çok zararlı onun faydasından çok zararı var getirdiği çözümler de geçici o yüzden. limon yerine elma sirkesi tercih etsen daha iyi olur canım.

Ya ben de bi ara kil maskesi yapıp yüzümü sodayla yıkıyodum iyi geliyodu sivilcelere ama sonra yine çıkıyo napcam ben yaa?Aynalara küstüm artıkk.

Limon ve kolonya kısmı biraz zarar verici..

Ama kil maskesi evet hem doğal hem yararlı..

X