antibakteriel jel derken kastin canim,ben pek anlayamadim da,birazdaha acarsan daha aydinlatici olur sanirim.
bence onlar cilt için zararlıdır ya ne bilim deli gibi kimyasal içeriyorlar bi kere dezenfekte etsin diye. aklıma yatmadı tutup da yüz gibi hassas 1 yere sürmek.
canım fikrini paylaştığın için teşekkürler.. opuyorumnanaktan benim de aklıma geldi ama sonuçta bunlar durulanmayan cilt için üretilen temizleyiciler bir yerde.. :uhm: çocuklarımıza bile kullandırıyoruz onların tazecik ciltlerinde bile bir sorun olmuyor die düşünüyorum. dediğim gibi kesinlikle dermatolog değilim sadece tesadüfen yaptığım ve sonuç aldığım bir yöntemdir tekrar belirtmek isterim... eğer bilgilerinizi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olacacağım :enbuyukkk:
ben denedım dun yatmadan =)) yan etkı olmadı acaba senn kac gunde ıyılesme gosterdı
bende cilt bakımına gittiğimde sivilce için mutlaka antibakteriyel bir yüz temizleyicisi kullanmamı söyledi öyle ahım şahım bi sorunum olmadı çok şükür olan arkadaşlarımızza da acil şifalar diliyorum ancak bu temizleyici bence el için kullanılan bi jel olmamalı yüzümüz bizi gösteren en önemli şey kaş yapalım derken göz çıkmasın ama kullanan arkadaşlarda mutlaka vardır inşallah iyi gelmesini temenni ederim arkadaşlar ben cesaret edemezdim doğrusu
haklı olabilirsin canım bende dikkat edeceğim artık gerçi hiç bir yan etkisini görmedim ama bu asla olmayacağı anlamına gelmez tabi opuyorumnanaktan görüşürüzzz kızzlarr yerimseniben
benmim bir arkadaşm kullanıyor böyle,babası da doktor hatta o söylemş kullanmasınıben de aklıma geldikce kullanıyorum zararı olcağını da düşnmüyrm
gerçekten mi...? ii o zaman ya kullanmaya devam edeyimya ne yalan söyleyeyim sonucu görünce çok heves etmiştim ama gözüm korktu benimde...