Sivilceli Ciltler sivilceler için soğan suyu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Handecelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
116
6
38
Merhaba arkadaşlar en yakın arkadaşımında sivilce sorunu vardı sonra bi gün fark ettimde sivilceleri gözle görülür bi şekilde yok olmuştu sordum ne yaptın diye oda soğan suyu içiyorum dedi soğanı 15-20 dakika kadar kaynatıp soğumasını bekliyoruz ılık bi şekilde içiliyor günde 2-3 kez içilse yeterli olacaktır ve ayrıca zayıflatıyor soğanın kokusu yönünden tedirgin olmayın suyunu içtiğiniz için kokusu belli olmuyor deneyin derim:)

annemde soğan suyu içer, vücuttaki ödemi atıyormuş..ama ben içemem ya midem bulanır kokusu bile çok ağır... suyunu sivilce üzerine sürsek işe yarar mı acaba :)

annemde soğan suyu içer, vücuttaki ödemi atıyormuş..ama ben içemem ya midem bulanır kokusu bile çok ağır... suyunu sivilce üzerine sürsek işe yarar mı acaba :)

sürerek işe yarar mı bilmiyorum:)bende denemiştim o kadarda kötü değil ılık olunca burnunu tıkayarak bi seferde iç bi süre sonra alışıyorsun zaten:)

bence arkadaşının kisti varsa yumurtalığında o kist sivilce yapmıştır soğan suyu da kisti çözünce doğal olarak sivilceler gitmiştir diye düşünüyorum

Bu aralar çok stresli günler geçiriyorum çenemde sivilceler çıktı kendimi çok kötü hissediyorum. Bunu deniycem inşallah geçer

bunu başka bi konunun altına yazmıştım ama buraya yazmakta da fayda olucak sanırım

sivilceler için bi çözüm duydum sadece sivilce değil cilt lekeleri göznekler siyah noktalar da dahilmiş ne kadar etkili bilmiyorum bana da kuzenimin eşi söyledi oğlunun yüzü sivilceden gözükmüyomuş cocuk dısarı cıkmaya utanıyomus erkek oldugu halde fondoten kullanıyomuş falan. her gün düzenli olarak uygulamış 1 ayda sivilce falan kalmamış babyface olmuş öyle anlatıyor
yapılımı çok kolay bend e başladım dün

her akşam yatmadan yüze tonik şeklinde sürülecek yarım saat sonra ılık suyla yıkanacak
1 fincan elma sirkesi
1 fincan sade soda
bi kabın içinde bunları birleştirin yavaşca yukarı aşşagı sallayın iyice karışsın. gündüz hazırlayın akşama kadar buzdolabında bekletin her akşam pamuga döküp bütün yüzünüze sürün. buzdolabında muhafaza edin .

sirke zaten sivilcelere iyi geliyor sodada cilde çok faydalı tonik gibi tek başına kullanılabiliyor bence bayağı etkisi olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…