- 9 Ağustos 2013
- 116
- 6
- 38
- Konu Sahibi Handecelik
-
annemde soğan suyu içer, vücuttaki ödemi atıyormuş..ama ben içemem ya midem bulanır kokusu bile çok ağır... suyunu sivilce üzerine sürsek işe yarar mı acaba :)
bence arkadaşının kisti varsa yumurtalığında o kist sivilce yapmıştır soğan suyu da kisti çözünce doğal olarak sivilceler gitmiştir diye düşünüyorum
hayır kisti falan yoktu sonradan diğer arkadaşlarımda denedi ve hepsinde de sivilce geçti.
ne kadar sürede etki etmiş ve izlere de iyi geliyor muymuş
Bu aralar çok stresli günler geçiriyorum çenemde sivilceler çıktı kendimi çok kötü hissediyorum. Bunu deniycem inşallah geçer
pamuğa sirke döküp sivilcenin üstünde de bekletebilirsin dışarı çıkarken hemen çözüm oluyor:)
Sirkeyi çok kişi tavsiye ediyor ama ben sirke kokusundan nefret ederimyinede sivilcelerin geçmesi için deniycem teşekkürler
1 hafta olmadan fark ediyor arkadaşımın yüzünde iz değil sadece sivilce vardı yüz pürüzsüz oluyor büyük ihtimalle iz varsada geçer diye düşünüyorum:)
peki kullanım şekli nedir canım?
pamuğa sirke döküp sivilcenin üstünde de bekletebilirsin dışarı çıkarken hemen çözüm oluyor:)
bunu başka bi konunun altına yazmıştım ama buraya yazmakta da fayda olucak sanırım
sivilceler için bi çözüm duydum sadece sivilce değil cilt lekeleri göznekler siyah noktalar da dahilmiş ne kadar etkili bilmiyorum bana da kuzenimin eşi söyledi oğlunun yüzü sivilceden gözükmüyomuş cocuk dısarı cıkmaya utanıyomus erkek oldugu halde fondoten kullanıyomuş falan. her gün düzenli olarak uygulamış 1 ayda sivilce falan kalmamış babyface olmuş öyle anlatıyor
yapılımı çok kolay bend e başladım dün
her akşam yatmadan yüze tonik şeklinde sürülecek yarım saat sonra ılık suyla yıkanacak
1 fincan elma sirkesi
1 fincan sade soda
bi kabın içinde bunları birleştirin yavaşca yukarı aşşagı sallayın iyice karışsın. gündüz hazırlayın akşama kadar buzdolabında bekletin her akşam pamuga döküp bütün yüzünüze sürün. buzdolabında muhafaza edin .
nasıl ya sivilceyi söndürüyor mu bi anda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?