Sivilceli Ciltler SiViLCeLeR İçİn MaYDoNoZ KüRü

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

umudayolculuk01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
935
0
33
hem sivilcelerinize ii geliyo hem de vücudunuzu arındırıyo bnde deniyorum bugün 2. günüm sonucu sizinle paylasırım :) İŞTE MAYDONOZ KÜRÜ :
Saplı olarak 15-16 tane taze maydanozu havanda iyice eziniz ve üzerine yarım limon sıkınız. İyice karıştırdıktan sonra sabah kalvaltısından yarım saat önce aç karnına tüketiniz ve üzerine bir bardak su içiniz. En erken yarım saat sonra kahvaltıya başlanabilir. Onbeş gün ara vermeden her gün sabah bu kürü uygulayınız. Onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara veriniz. Bir hafta aradan sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayınız ve kürü sonlandırınız. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz .. :içelim:

ben daha yeni basladım ama ii gelecegıne ınanıyorum cunku daha ılk gunden vucudumun arındıgını hıssettim umarım sonuc da ii olur canım

ben ilk kısmını yapmıştım... 1 hafta aradan sonra tekrar başlayamadım...
faydalı olacağına ben de inanmıştım ; sonuçta içten çözüm...

yalnız ben çok iyi ezemiyordum...siz nasıl ezebiliyormusunuz ?

Ay ben zayıflamak istemiyorum Roaccutane zayıflattı zaten geri almaya çalışıyorum kaybettiğim kiloları.

Havanda eziyorum ben işkence gibi yemesi :)

bir programda ibrahim saraçoğul ürtiker hastalarına tavsiye etmişti bu kürü karaciğeri yoran diğer hastalıklar içinde faydalıymış ki akne problemi karaciğerle iligi olabilirmiş...mantıklı geldi bana...teşekkürler ...

canim bunu nasil ezicez acaba ? ( bicakla mini-mini'dogruyormusun yoksa robotta felanmi yapiyorsun sen nasil yapiyorsun :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…