- Konu Sahibi kendimidurduracakdegilim
bende deniyorum bi kaç gündür bunu valla çok işe yaradı:lepi: kaynatıp dolaba koydum günde üç dört kez sürüyorum. olan sivilceleri geçirdiği gibi sivilcede çıkmıyo artk :dance: bence denemekte fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CAnım pamukla yüzüne yedirerek kullanırsan daha çok etki eder. Özelllikle siyah noktalarının çoğunluk olduğu bölgelere sürmelisin.
Benim buzdolabımda bir yıldır her zaman bulunur...Evde aklıma geldikçe pamukla siliyorum.
Cildim çok parlak ve sorunsuz çok şükür. Hemde kozmatik hiçbir ürün kullanmıyorum. Yüz kremi haricinde....
Peelingimi, maskemi, toniğimi herşeyimi kendim yapıyorum. Cildimi ilk gören herkes sorar ne kullandığımı.
CAnım pamukla yüzüne yedirerek kullanırsan daha çok etki eder. Özelllikle siyah noktalarının çoğunluk olduğu bölgelere sürmelisin.
Benim buzdolabımda bir yıldır her zaman bulunur...Evde aklıma geldikçe pamukla siliyorum.
Cildim çok parlak ve sorunsuz çok şükür. Hemde kozmatik hiçbir ürün kullanmıyorum. Yüz kremi haricinde....
Peelingimi, maskemi, toniğimi herşeyimi kendim yapıyorum. Cildimi ilk gören herkes sorar ne kullandığımı.
benim sivilceler bildiğin kırmızılık..yani şiş değil..leke gibi ama elleyince hafif pütürlü...ve birden oldu çoğaldı bi de...çok üzgünüm bu yüzden bakalım bunu denicem...durumu benim gibi olan var mı??
ben varım canımm
mafoldumben bugün gittim eczaneye hap aldım..antibiyotikmiş...sivilcelere iyi gelirmiş...bi de sabun verdi 10 dk yüzümde bekleticekmişim...bi de aknilox aldım...aknilox iyi geliyo zaten bana bakalm sonuç nasıl olucak...birden patladı ya hayret bişey:1closedeyes:
ben denedim canım ve çok faydasını gördüm diyebilirim.ben kaynattıktan sonra buzdolabına koyuyorum bide.pamuklada siliyorm bazende yüzümü o suyla yıkıyorum..sivilce izlerimede ii geldi sanki..devam ediorum...:)))
siz ne kullandınız acabaarkadaşlar kendinizi kandırmayın ben bir ürün kullandım akıl alır gibi değil etkisini şu resimle gorebilirsiniz size kısa ve net bence hiç vakit kaybetmetin kulaktan duyma kelimelerle