Sivilceli Ciltler Sivilceler için lütfen yardım!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
477
33
Hanımlar merhaba , 26 yasindayim .
Kendimi bildim bileli sivilce ile mücadele ettim ..
Ilaclar, yağlar, maskeler ile en az zarar ile kendilerinden kurtuldum...
Ancak şu anda arada tek tük çıksa dahi mutlaka her yıl 10 15 tane bir anda geldiği oluyor..
Şu anda da bu şekilde, 7 8 tane ard arda çıktı...
Üstelik hiç çıkmayan bölgelerde..
Uzum cekirdegi yagi kullanmaya başladım hemen arkasından çıktı ondan ötürü olduğunu düşünür iken boyun bölgemde ve kulak arkamda da çıktı..
Eğer yağdan olsa idi boyun ve kulak arkalarimda cikmazdi çünkü o bölgelere yağ kullanmadım...
Şunu da belirtmek isterim ki sıkıntılı bir donemdeyim ...
Stres ile etkisi de olabilir ama yıllardan beri başa sarmaktan çok sıkıldım...
Lütfen konumu tasimayin..
Rica ediyorum ..
Iyi günler.

Kadın dogum doktoruna git yumurtalıklarında kist olabilir kist sivilce yapar

Kelin ilaci olsa kendi basina surermis derler. Ben yaklasik 4-5 yoldir sadece cene bolgemde cikartiyoeum ve patlattigim icin haliyle yara oluyor. Neler neler denedim en sonunda koyverdim. Cikiyor yani yapacak bir seyim yok. BİR ara sakinler gibi oluyor oh diyorum geciyor sonr hoooopp yeniden.

Kelin ilaci olsa kendi basina surermis derler. Ben yaklasik 4-5 yoldir sadece cene bolgemde cikartiyoeum ve patlattigim icin haliyle yara oluyor. Neler neler denedim en sonunda koyverdim. Cikiyor yani yapacak bir seyim yok. BİR ara sakinler gibi oluyor oh diyorum geciyor sonr hoooopp yeniden.
Benim de cene bölgemde regl donemlerimde 2 3 tane çıkar geçer ama bu kez elmacık kemiklerim de çıkmaya başladılar.
Ve her gün yenisi ekleniyor ..
Deli oluyorum ..

Tabi çok sıkıntılı bir dönemdeyim uzun zamandır böyleyim . .
Onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum.

Cildiye ye gidin lütfen.yuz yıkama jeli nemlendirici krem tonik alın cildinize uygun.eczanelerden...marka adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bioderma veya aven e bakabilirsiniz....

Cildiye ye gidin lütfen.yuz yıkama jeli nemlendirici krem tonik alın cildinize uygun.eczanelerden...marka adı vermek yasak mı bilmiyorum ama bioderma veya aven e bakabilirsiniz....
O kadar çok doktora gittim ki ..
Hep geçiyor 1 yıl çıkmıyor regl dönemi haricinde sonra yine geliyor..
Artık kasıtlı olarak , doktora gitmeyi reddetmeye başladım ne yazık ki .

Hergun yuzunuzu dove sabunla yikayin ve her aksam yuzunuze organik hindistan cevizi sagi surun ve sicak havlu ile kapatip havlu soguyana kadar bekleyin. Sonra soguk su ile yikayip cilt tipinize uygun nemlendirici surun. Dove sabun gercekten sivilce cikmasini onluyor ve h. Cevizi yagi cilde cok ii geliyor.

Hergun yuzunuzu dove sabunla yikayin ve her aksam yuzunuze organik hindistan cevizi sagi surun ve sicak havlu ile kapatip havlu soguyana kadar bekleyin. Sonra soguk su ile yikayip cilt tipinize uygun nemlendirici surun. Dove sabun gercekten sivilce cikmasini onluyor ve h. Cevizi yagi cilde cok ii geliyor.
Teşekkür ederim ..
Marka vermek yasak değil ise bana yağın markasini verebilir misiniz?

Benim de cene bölgemde regl donemlerimde 2 3 tane çıkar geçer ama bu kez elmacık kemiklerim de çıkmaya başladılar.
Ve her gün yenisi ekleniyor ..
Deli oluyorum ..

Tabi çok sıkıntılı bir dönemdeyim uzun zamandır böyleyim . .
Onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum.
Bi ara benimde cok cikmisti elmacik kemiklerinde. Sonra kullandigim bir Alligin buna sebep oldugunu anladim. Ve o alligi kullanmayi biraktiktan sonra sivilcelerim gecti. Makyaj malzemelerinin son kullanma tarihlerini kontrol et.

bir süre sivilce tedavisi görmüş biri olarak size vereceğim en önemli bilgi "kesinlikle yüzünüze yağ ve türevleri şeyleri sürmeyi bırakın." yağlanma dolayısıyla zaten sivilce çıkıyor. Yüzünüzü gün içerisinde mutlaka yıkayın temiz tutun. ve cildinizi sabunla değil sivilce için özel olan yüz temizleme jelleri var onunla yıkayın. Size uygun ve etkili marka önerisinde de bulunurdum fakat reklam olarak algılanacagı için size bu şekilde tavsiyede bulunabiliyorum.

b12 kullanıyor musun ya da kullandığın başka bir vitamin ya da ilaç yapıyor olabilir

son yıllarda akneye glütenin sebep olduğu sıklıka söyleniyor, bence böyle bi diyet yapıp deneyebilirsin, glüten, un, şekeri bi süre hayatından çıkarıp dene derim

benimde hormonel sivilcelerim bi hayli fazlaydı 18 yaşındayım ve dört yıldır çekiyorum. En son benzamycin kullandım, sivilcelerimi ve yüzümü kuruttu akşam sürüyodum yatmadan önce,sabah cildim dökülüyordu pul pul, onun içinde gül suyu sürüyordum öğlen. Böyle bir 3 hafta geçirdikten sonra şükürler olsun ki büyük bi farkla azalttım,yüzümle oynamazsam çıkmıyor sadece izlerim var çok hafif..

Hanımlar merhaba , 26 yasindayim .
Kendimi bildim bileli sivilce ile mücadele ettim ..
Ilaclar, yağlar, maskeler ile en az zarar ile kendilerinden kurtuldum...
Ancak şu anda arada tek tük çıksa dahi mutlaka her yıl 10 15 tane bir anda geldiği oluyor..
Şu anda da bu şekilde, 7 8 tane ard arda çıktı...
Üstelik hiç çıkmayan bölgelerde..
Uzum cekirdegi yagi kullanmaya başladım hemen arkasından çıktı ondan ötürü olduğunu düşünür iken boyun bölgemde ve kulak arkamda da çıktı..
Eğer yağdan olsa idi boyun ve kulak arkalarimda cikmazdi çünkü o bölgelere yağ kullanmadım...
Şunu da belirtmek isterim ki sıkıntılı bir donemdeyim ...
Stres ile etkisi de olabilir ama yıllardan beri başa sarmaktan çok sıkıldım...
Lütfen konumu tasimayin..
Rica ediyorum ..
Iyi günler.
İlaç ismi vermek yasak özelden yazayım istersen canım. Ben kullandım baya iyi geldi

X