maalesef body shoptan aldm düzenli olarak kullanmaya başlayamadımÇay ağacı muhteşem bir yağdır. Faydaları gerçekten saymakla bitmez.sadece sivilce değil uçukta da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tavsiyem body shop gibi markalardan almak yerine, çay ağacıöz yağının kendisini alığ cilt ürünlerinize karıştırmanız Öz yağlar oldukça potent kimyasallar olduğundan dikkatli kullanmalısınız. Çay ağacı ve lavantayı kombinleyin. Aldığınız ürünlerin esans değil öz yağ olması lazım
Toniğe, kreme, yağ serumuna ekleyin. Sivilcenin üstine topikal olarak uygulayın Sonuctan haberdar edin :)
Kullanmazmıyım, elbette kullandım. Hatta şöyle söyliyim, sivilceyi geç uçukta bile inanılmaz tek kelimeyle.maalesef body shoptan aldm düzenli olarak kullanmaya başlayamadım
nahsettiğiniz öz yağları nereden temin ediyoruz? siz kullandınız mı?
Yazmışım zaten bunları ya ahahah, benim bildiğim toptancılarım var ordan alıyorum. piyasada fiyatlarına dikkat ederek ürün tercih edebilirsin cnm. Öz yağlar genelde pahalı olur bilgin olsun.Kullanmazmıyım, elbette kullandım. Hatta şöyle söyliyim, sivilceyi geç uçukta bile inanılmaz tek kelimeyle.
Ayrıca şunu da tavsiye ederim, kullandığın ürünlere lavanta öz yağı eklersen harika olur. toniğine, seruma, kreme. dua edeceksin :)
aynen katılıyorum tatlım bi işe yaramıyorbende aldım çay ağacı yağını body shoptn fakat öyle anlatıldığı gibi ahım şahım birşey değil.
bana bir etki yaratmadı .kişiden kişiye değişiyor bence
kızlar aslında bakteri, virus yada mantar aynı olduğu sürece çay ağacının yaramamsı mümkün değil. Bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış. Yağlarla ilgili en büyük sıkıntı ülkemizde, maalesef saf yağa ulaşmanın zor olması. Bazen aktara gidyorum şok oluyorum. Adam 5 liraya lavanta satıyor!!! kısaca bu mümkün değil. biliyorum çünki bu işi yapıyorumbende aldım çay ağacı yağını body shoptn fakat öyle anlatıldığı gibi ahım şahım birşey değil.
bana bir etki yaratmadı .kişiden kişiye değişiyor bence
kızlar aslında bakteri, virus yada mantar aynı olduğu sürece çay ağacının yaramamsı mümkün değil. Bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış. Yağlarla ilgili en büyük sıkıntı ülkemizde, maalesef saf yağa ulaşmanın zor olması. Bazen aktara gidyorum şok oluyorum. Adam 5 liraya lavanta satıyor!!! kısaca bu mümkün değil. biliyorum çünki bu işi yapıyorum
ayrıca bitkiler çeşit çeşittir. çay ağacı alacaksan arkasında latincesi yazacak "Melaleuca alternifolia" yazacak, sivilce için lavanya kullanacaksan, "Lavandula officinalis ya da angustofolia alacaksın. Hybrida alırsan çok etkili olmayabilir.
tatlım sen bu işin içinde olduğun için biliosun ama normal vatandaşların bu konuda pek azı bilgi sahibi...
Şimdi biz senden öz yağlar hakkında biraz bilgi sahibi olduk teşekkürler ama hala nerden ulaşacağımızı bilmiyoruz
Argan yağına iyi diolar annem eczaneden küçücük şişeye 10tl bayılmış pek bi yararını göremedik. Onun dışında bende kayısı, badem, hint gibi yağlar da hepsi sağladığı yarar açısında tek bi yağ bile etmiyor maalesef