Sivilceli Ciltler Sivilceler için çay ağacı yağını deneyen var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

misery89

Kendi masalımda kayboldum
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
1.285
1.006
merhaba Arkadaşlar,

Ergenlik döneminden beri sivilcelerle uğraşıyorum. Başlarda çok sıkar oynardım daha sonra bunun iyice yaydığını iz bıraktıgını öğrendim ama biraz geç oldu yayılıp güçlendiler :KK43: Tetradox, azax, roacutane hepsini hepsini kullandım.. Sonuç: birkaç ay düzgün pırıl pırıl bi cilt sonrasında tek tek sivilcelenme ve devamı geliyor. Sürekli sivilceler ile ilgili yazılar okuyorum. Geçenlerde çay ağacı yağı ile ilgili bir yazıya rastladım. İlgilenen arkadaşlar için linkini veriyorum

http://sivilceplatformu.com/cay-agaci-yagi-ve-sivilce-tedavisi/

ÇAy ağacı yağı alıp deneyeceğim. Zaten birçok sivilce ürününün içinde bu yağa rastlayabilirsiniz. Faydalı olmasa bu kadar kullanılmazdı diye düşünüyorum. Haftasonu the body shoptan bu yağı temin edeceğim.

http://www.thebodyshop.com.tr/popup_product.asp?pID=873

Ben almadan önce forumda bu yağı kullanan arkadaşlar varsa bizimle sonucu paylaşırsa çok sevinirim :)

Çay ağacı muhteşem bir yağdır. Faydaları gerçekten saymakla bitmez.sadece sivilce değil uçukta da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tavsiyem body shop gibi markalardan almak yerine, çay ağacıöz yağının kendisini alığ cilt ürünlerinize karıştırmanız Öz yağlar oldukça potent kimyasallar olduğundan dikkatli kullanmalısınız. Çay ağacı ve lavantayı kombinleyin. Aldığınız ürünlerin esans değil öz yağ olması lazım
Toniğe, kreme, yağ serumuna ekleyin. Sivilcenin üstine topikal olarak uygulayın Sonuctan haberdar edin :)

Çay ağacı muhteşem bir yağdır. Faydaları gerçekten saymakla bitmez.sadece sivilce değil uçukta da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tavsiyem body shop gibi markalardan almak yerine, çay ağacıöz yağının kendisini alığ cilt ürünlerinize karıştırmanız Öz yağlar oldukça potent kimyasallar olduğundan dikkatli kullanmalısınız. Çay ağacı ve lavantayı kombinleyin. Aldığınız ürünlerin esans değil öz yağ olması lazım
Toniğe, kreme, yağ serumuna ekleyin. Sivilcenin üstine topikal olarak uygulayın Sonuctan haberdar edin :)
maalesef body shoptan aldm düzenli olarak kullanmaya başlayamadım :KK43:
nahsettiğiniz öz yağları nereden temin ediyoruz? siz kullandınız mı?

maalesef body shoptan aldm düzenli olarak kullanmaya başlayamadım :KK43:
nahsettiğiniz öz yağları nereden temin ediyoruz? siz kullandınız mı?
Kullanmazmıyım, elbette kullandım. Hatta şöyle söyliyim, sivilceyi geç uçukta bile inanılmaz tek kelimeyle.
Ayrıca şunu da tavsiye ederim, kullandığın ürünlere lavanta öz yağı eklersen harika olur. toniğine, seruma, kreme. dua edeceksin :)

Kullanmazmıyım, elbette kullandım. Hatta şöyle söyliyim, sivilceyi geç uçukta bile inanılmaz tek kelimeyle.
Ayrıca şunu da tavsiye ederim, kullandığın ürünlere lavanta öz yağı eklersen harika olur. toniğine, seruma, kreme. dua edeceksin :)
Yazmışım zaten bunları ya ahahah, benim bildiğim toptancılarım var ordan alıyorum. piyasada fiyatlarına dikkat ederek ürün tercih edebilirsin cnm. Öz yağlar genelde pahalı olur bilgin olsun.

bende aldım çay ağacı yağını body shoptn fakat öyle anlatıldığı gibi ahım şahım birşey değil.
bana bir etki yaratmadı .kişiden kişiye değişiyor bence

bende aldım çay ağacı yağını body shoptn fakat öyle anlatıldığı gibi ahım şahım birşey değil.
bana bir etki yaratmadı .kişiden kişiye değişiyor bence
kızlar aslında bakteri, virus yada mantar aynı olduğu sürece çay ağacının yaramamsı mümkün değil. Bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış. Yağlarla ilgili en büyük sıkıntı ülkemizde, maalesef saf yağa ulaşmanın zor olması. Bazen aktara gidyorum şok oluyorum. Adam 5 liraya lavanta satıyor!!! kısaca bu mümkün değil. biliyorum çünki bu işi yapıyorum
ayrıca bitkiler çeşit çeşittir. çay ağacı alacaksan arkasında latincesi yazacak "Melaleuca alternifolia" yazacak, sivilce için lavanya kullanacaksan, "Lavandula officinalis ya da angustofolia alacaksın. Hybrida alırsan çok etkili olmayabilir.

kızlar aslında bakteri, virus yada mantar aynı olduğu sürece çay ağacının yaramamsı mümkün değil. Bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış. Yağlarla ilgili en büyük sıkıntı ülkemizde, maalesef saf yağa ulaşmanın zor olması. Bazen aktara gidyorum şok oluyorum. Adam 5 liraya lavanta satıyor!!! kısaca bu mümkün değil. biliyorum çünki bu işi yapıyorum
ayrıca bitkiler çeşit çeşittir. çay ağacı alacaksan arkasında latincesi yazacak "Melaleuca alternifolia" yazacak, sivilce için lavanya kullanacaksan, "Lavandula officinalis ya da angustofolia alacaksın. Hybrida alırsan çok etkili olmayabilir.

tatlım sen bu işin içinde olduğun için biliosun ama normal vatandaşların bu konuda pek azı bilgi sahibi...
Şimdi biz senden öz yağlar hakkında biraz bilgi sahibi olduk teşekkürler ama hala nerden ulaşacağımızı bilmiyoruz :KK43:
Argan yağına iyi diolar annem eczaneden küçücük şişeye 10tl bayılmış pek bi yararını göremedik. Onun dışında bende kayısı, badem, hint gibi yağlar da hepsi sağladığı yarar açısında tek bi yağ bile etmiyor maalesef :KK43:

tatlım sen bu işin içinde olduğun için biliosun ama normal vatandaşların bu konuda pek azı bilgi sahibi...
Şimdi biz senden öz yağlar hakkında biraz bilgi sahibi olduk teşekkürler ama hala nerden ulaşacağımızı bilmiyoruz :KK43:
Argan yağına iyi diolar annem eczaneden küçücük şişeye 10tl bayılmış pek bi yararını göremedik. Onun dışında bende kayısı, badem, hint gibi yağlar da hepsi sağladığı yarar açısında tek bi yağ bile etmiyor maalesef :KK43:

Hayatim nuka nin yaglarini kullanabilirsin gonul rahatligiyla, bir sene sonra markami kurdugumda benden alirsin :)
Yazdigin yaglari ne icin kullandigini yazarsan yardimci olabilirim. Genelde endikasyona uygun yaglar kullanmiyoruz maalesef. Mesela hint yagi kaslarini gurlestirmek istiyorsan 10 numara. Kuaforum bana inanamamisti gel gor ki yasadigi sok yanina kaldi :)
Mesela benim cok ciddi herpes problemim vardi sene en az 5 kere cikardi ve bazen o kadar yaygin cikardi ki tum cene bolgemi kaplardi. Denemedik ilac birakmadim. Ustelik 10 sene ilac sektoeunde calistim ve kimyalarini da anlayabiliyorum az cok, amcak ilaclar etkisiz kaldi. Bir sabah uyandim gene o garip kasinti o kdr demoralize oldum ki sana anlatamam ama bu deneyimin sayesinde ucuktan kurtulma yolumu buldum :)
Ve subat ayinda dogum yaptim, yagdan baska bir sey kullanmadim. Tek bir catlagim yok.
Vee, 2 senedir kozmetige para vermiyorum kendi serumlarimi yapiyorum baaka da bir sey kullanmiyorum. O kadar paralari bayilsigim yillara saysin artik firmalar. Cok memnunum cok.
Argan yagina gelince, argan gercekten cok pahali bir yag. Annenin elindeki sise 10 ml se bile bunun yuzde18 nin kdv, yuzde25 nin gelir vergisi oldugunu dusunursen muhtemelen elindeki argan yagi degil

X