Sivilceli Ciltler Sivilceler çözüm RAKI ! :D

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
B

Bittersweet:)

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Bittersweet:)
Arkadaşlar hepiniz "rakı" yı biliyosunuzdur. Pamuğa dökün yüzünü tamamen silin onunla. Biraz nemli kalacak şekilde. Biraz yakıyor doğaldan. 2 gündür yapıyorum ve fayda etmeye başladı cildim parladı ve sivilcelerim yok olmaya başladı.. Deneyin :)

sürmek yerine direk içsek faydası olur mu acaba kaydirigubbakcemile3

rakıyı ve kokusunu çok severim süreyim bari

sür faydasını görürsün..

a deneyim bakimm ::)izleri geciriyormu kardeş:))

içinde alkol olduğu için sivilceleri kurutuyor.kolanya ilede geçer.ama fazla sürmeyin cildiniz erken buruşur..

Diş ağrıları için duymuştum ama sivilceler için ilk kez duyuyorum...
Kokusu beni boğuyor, hayatta ne sürerim ne de ağzıma koyarım... yasakkelime
Cildimi temizleyip, deri merhemi sürüyorum ben 2 günde sönüyor zaten... :1closedeyes:
Yabangülüm.ün dediğine katılıyorum. Kullanacaklar dikkatli kullansın, her cilt tipi farklı sonuçta, hassas ciltler özellikle...

hayatta sevmediğim kokuların başındadır rakı kokusu. resmen pavyon kokuyor. tüksindiriyor beni. kafamçokkarıştı
yüzüme sürüncede tahammül edemem gibime geliyor kokusuna. :bbo:
ama birayı çok severim. onu sürsem acep faydası olurmu ki onunda. sonuçta onda da alkol var...:uhm:-tatlicadiarzu-

Ben içerek denemeyi düşünüyom..
Biraz beyaz peynir,kavun..ohhh..hıck.hıck..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alkol cilde zararlı ,hatta toniklerin de çoğunda alkol vardır ve dermatologlar tavsiye etmezler
ancak,cildiniz aşırı yağlıysa,artık yağlanmayı hiç önleyemiyorsanız alkollü tonikler kullanılır.uzun vadede zararlı olduğundan kullanmayın derim onun yerine yüzde 2 salisilik asit içeren salsil alın yüzünüzü hergün onunla silin,salisilik asit sivilcelere iyi geldiği kanıtlanmış bir madde ve salsili de eczanede bulabilirsinizyerimseniben

s dumankayanın formülü olan aspirin+alkol karışımını yapın anasonun kokusunu çekme zahmetıne de gerek kalmaz sivilceleri kurutan da rakının içindeki : ALKOL

deneyen var mı?sonucu nasıl oldu?acaba deneyenler paylasabilirlermi

sakın kolonya ve çok miktarda alkol içeren bişe sürmeyin arkadaşlar ya rakıdada az değil %40 tan fazla alkol var en adisinde... bnm annem gençliğinde sivilceleri sıkıp alkolle temizlermiş şimdi gözenekleri geniş geniş ve çok leke var

sakın kolonya ve çok miktarda alkol içeren bişe sürmeyin arkadaşlar ya rakıdada az değil %40 tan fazla alkol var en adisinde... Bnm annem gençliğinde sivilceleri sıkıp alkolle temizlermiş şimdi gözenekleri geniş geniş ve çok leke var

sıkmadan alkol sürülurse açılmadan söner annenın kabayati benım gibi sıkmak olmuş yoksa alkolde sorun yok

X