Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 sene önce gittim roacutane die bi ilac vardi onu kullandm 1 sene temizdi yuzum sonra tekrar ayni hale geldiDoktora gitmiş miydiniz?
Yüzünüze fondöten kullanıyor musunuzSivilceden kurtulmak için önerileriniz nelerdir. Yağlı bir cildim var
Yüzünüze hergun ku
Her gun kullanmiyorum ama haftada 2 3 sefer kullaniyormYüzünüze fondöten kullanıyor musunuz
Tesekkur ediyorumdoktora gittiyseniz tekrar çıkıyorsa, asit olan ürünler kullanmayı deneyin salisilik asit, aha bha serumları temiz içerikli bir nemlendirici ve temiz içerikli güneş kremi. Kullanarak cilt bakımı rutini oluşturun kendinize
Cilde uygun güneş kremi şart. Sonrasında cilde uygun çift aşamalı temizlik. Yağlı cilde uygun nemlendirici ve asitler. Sırası konusunda pek bilgim yok ama düzenli yapılması gerekiyorSivilceden kurtulmak için önerileriniz nelerdir. Yağlı bir cildim var
Laktik asit veya salisilik asit iyi geliyorVücutta çıkan sivilcelere çözüm var mı acaba ? Özellikle kol sırt ve göğüs üstlerinde .
Araştırayım hemenLaktik asit veya salisilik asit iyi geliyor
The purest markasınınkiler güzel diyebilirimVücutta çıkan sivilcelere çözüm var mı acaba ? Özellikle kol sırt ve göğüs üstlerinde .
Tekrar gittim gecen sene antibiyotik bir hap verdi onu kullandim jel verdi onu kullandm tabi biraz azaltti ama yine de rahatsz edici durumda cene bölgemde özellikle. Birde Üç aylık dogum kontrol ignesi kullaniyorum o hormonlarfan dolayi artırabilir mi sivilceleriBende roaccutane kullandım cildim çok sivilceliydi ve aşırı da yağlı tabi. İlaç kullanım sonrası cildim tertemiz oldu sonra ki yıllar da benimde sivilcelerim eskisi gibi olmasa da yenilemeye başladı çok sık fondöten kullanan biriyim ben doktoruma tekrar gittim sivilce probleminden şuan antibiyotik ilac kullanıyorum ve fondöten kullanımında da hep yanlış ürünler kullanmışım biten sivilceler yeniden çıkıyormuş o yüzden şuan bana fondötenli güneş kremi yazdı yüzüme sadece onu kullanıyorum birde tedavim sürüyor. Sizinde belki fondöten kullanımından veya da yanlış cilt bakımı ürünlerinden yenileyebilecegini düşündüm bence doktora tekrar başvurun ve doktor önerisi olan ürünler kullanmanızı öneririm ben şuan öyle yapıyorum ve cildim aşırı derece de düzeldi
Doğum kontrol iğnesi yüzünden artacagini sanmıyorum hiç duymadım öyle birsey bende kullandım ondan dolayı bir sorun yaşamadımTekrar gittim gecen sene antibiyotik bir hap verdi onu kullandim jel verdi onu kullandm tabi biraz azaltti ama yine de rahatsz edici durumda cene bölgemde özellikle. Birde Üç aylık dogum kontrol ignesi kullaniyorum o hormonlarfan dolayi artırabilir mi sivilceleri
Öncelikle beslenme önemli.Ergenlil çağında normal yağlı beslenme.Ayva çekirdekleri ile jel yapıp sürüyorlar.Yuze izleri geçiriyor.Elma sirkesi ile de silebilirsin.Keske bunları bana ergenken deselerdi.Benimde kolumda omzumda sivilce çıkar.Karnimda bile çıktı.Yuzumde küçük sivilce çıkardi.Onlar belli olmuyor ama küçükken su çiçeği geçirdim onun izleri var bende de.Sivilceden kurtulmak için önerileriniz nelerdir. Yağlı bir cildim var