Sivilce

aleynekaraca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
21
7
1
Bebeğimin çenesinde ve dudak üstünde svilce tarzı kırmızı noktalar var her geçwn gğn artıyor emzirdikten sonra ılık suyla yıkıyorum yine fayda etmiyo bilgisi olan var mı bebeğim 2 aylık

Bebeğimin çenesinde ve dudak üstünde svilce tarzı kırmızı noktalar var her geçwn gğn artıyor emzirdikten sonra ılık suyla yıkıyorum yine fayda etmiyo bilgisi olan var mı bebeğim 2 aylık
Bebeklik sivilcesi olabilir veya cildini düzgün temizlemiyorsun gözenekleri kapanmış olabilir
2. Aydan itibaren tükürük bezleri çalışmaya başlayacak göz yaşı bezleri de.. dikkat et gözlerinden artık yaş gelir, tükürük artar. Kanallarının tıkanmamasına temizliğine dikkat et. Yüzü de aynı şekilde sen tahriş etmeden temizle, uygun bir kremle de nemlendir. 2. Ay kontrolüne götürdüğünde doktoruna bir sor belki cildi hassastır.

Benimki hassas biz m*stela st*latopia + serisi kullanıyoruz. Hem kremini hem şampuanını doktor tavsiye etti. Ben zaten normal ciltler için olanını kullanıyordum o da güzeldir.

Şampuan yapıyor olabilir, değiştir gözlemle. Deterjan yapar bebek deterjanı kullan , kullanıyorsan markayı değiştir. Yediklerini de takip et, neyi yiyince artıyor belki emzirmeden dolayı senin yediklerin yapıyor da olabilir.

Şampuan sabun vesaire yüzüne pek fazla kullanmamaya fikkat ediyorum bebek deterjanı da dalin kullanıyorum , her emzirmeden sonra mutlaka yıkıyorum yüzünü ama artıyor , bebek yağı felan sürün diyorlar ama sürmedim benim bebeğimin cildi de hassas sanırım sizin önerdiğiniz krem mustela mı yüzüne sürmek için

Eklentiler

• IMG_9073.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…