• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilce ve kist

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

melikemelis

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
45
0
16
Eskişehir
benim 10 yaşımdan bu yana yüzümde ve sırtımın tamamında sivilcelerim var ve sırtımdakilerin çoğu leke gibi 18 yaşındayım şu an cilt doktorunun verdiği kremler kendi kullandğm kremler hiçbir işe yaramadı.. hap kullanmakta çok zararlı son doktora gidişimde yumurtalıklarımda kist olabileceğini sivilcelerimin bu yzden olabileceğini söyledi napablrm hanımlar bana yardım edin..

benim 10 yaşımdan bu yana yüzümde ve sırtımın tamamında sivilcelerim var ve sırtımdakilerin çoğu leke gibi 18 yaşındayım şu an cilt doktorunun verdiği kremler kendi kullandğm kremler hiçbir işe yaramadı.. hap kullanmakta çok zararlı son doktora gidişimde yumurtalıklarımda kist olabileceğini sivilcelerimin bu yzden olabileceğini söyledi napablrm hanımlar bana yardım edin..

ben evlendm hala var o durum bnde de kistten kaynaklanıyr tabi streste üzerine gelrse çabası..bişy yapma cnm geçer zamanla ne yaparsan yap vücut üretiyo bende senn gibi ne kremler haplar kullandım ilaç sonrası bitimnde yine azıyr yok yani..karaciğrimi bozdum onun yüzündn..bi jinekolog kadın doğuma git kist varsa ilaçla yok olan cinsi ise dene..benm kistim var şuan 6 cm hemde 2 taraftada rahmin ..hamileyim ve szı yapıo bazen ağrı sıız yapıyr öyle dielmi eğer kasık altı bacak bölgende sızı filn hissedyrsan rahmnde kaıslma oluyrsa kist vardır kesin..geçmiş olsun.takma sivilceyi filn..:16:

Back
X