- 26 Eylül 2014
- 688
- 986
- Konu Sahibi aysenur1903
2 3 ay kullanmaya devam et etkisini gorursun.O zaman biraz daha kullanayım sonra çinko oksit kreme geçmeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 3 ay kullanmaya devam et etkisini gorursun.O zaman biraz daha kullanayım sonra çinko oksit kreme geçmeyi düşünüyorum
İşte en güzel çağlarım olduğu için de bu sorunla uğraştığım için üzülüyorum asosyal oldum iyiceBen 30 yasindayim hala cikiyor normaldir senin en guzel caglarin sivilcenin bile kiymetini bil ama surekli temiz tut bir sure sonra gecer insallah uzme tatli canini
Uzulme canim cok ciddiyim hepimizden cikti bunlar yanliz degilsin sadecr takintili donemdesinİşte en güzel çağlarım olduğu için de bu sorunla uğraştığım için üzülüyorum asosyal oldum iyice
İnşallah canım kurtulur herkes şundan gerçekten çok sinir bozuyo teşekkür ederim:)Uzulme canim cok ciddiyim hepimizden cikti bunlar yanliz degilsin sadecr takintili donemdesin
Ben 32 yasindatim hala gecmedi amaBunlar ergenlik sivilceleri ne yapsan da gecmez. Evet bakimini yap ama o kadar takma belli bir yasa gelince hepsi gecer merak etme..
Ben 32 yasindatim hala gecmedi ama
Canim hic alakasi yok hic makyaj yapmazdim,benim gosterdigim temizlik ozenini kimse gostermezdi heralde istanbulda unlu bir cildiye bulup son care ona gitmistim 2 sene once. Makyajla hic alakasi yok yap makyajini artarsa sivilcen birakirsin, izlerdende kacamazsin sivilceler kendi kendine cikarken iz birakiyor buyukse demisti. Tabiki makyaj kotu etken ama lekelerinin ana sebebi sivilcelerinin yapisiYaklaşık 3 sene boyunca fondoten kullandım hemde uyduruk markalardan şimdi çok pişmanım işte hep izler kaldı olmayan siyah noktalar burnumun çenemin üstünde yuva yaptı resmen işte okulda utandığım içindi ama sivilce olduğu için daha kötü duruyodu hep bilgisizlikten işte 1 senedir sürmüyorum onun cefasını çekiyorum
İşte ben ilk sivilceler çıktığında doktora gitmedim yanağımdaki bi kaç sivilcenin 2 sene durduğunu bilirim herhalde fazla durduğu geçmesi için bişey yapmadığım için iz kaldı fondotende aracıCanim hic alakasi yok hic makyaj yapmazdim,benim gosterdigim temizlik ozenini kimse gostermezdi heralde istanbulda unlu bir cildiye bulup son care ona gitmistim 2 sene once. Makyajla hic alakasi yok yap makyajini artarsa sivilcen birakirsin, izlerdende kacamazsin sivilceler kendi kendine cikarken iz birakiyor buyukse demisti. Tabiki makyaj kotu etken ama lekelerinin ana sebebi sivilcelerinin yapisi
Evet dün doğal bitkisel sabun ve tonik aldım onlarla limonu denicem umarım işe yarar yinedebende senin yaşında çok sivilceye sahiptim ama kullandığım kimyasallar daha da çoğalttı ve tetikledi sana tavsiyem doğal çözümler bulman sürekli temiz tut günden en az 2 kez sabah ve akşam temizleyici jelle temizle tonikle arındır peelin ve maske yap en son gül suyu ile sil izler geçmese de ergenlikte hormonal dengesizliğin yüzünde kalıcı izler bırakmasını durdurursun yayılmaz yeni sivilce oluşumu gecikir ve cildin bakımlı ve temiz durur izler seni rahatsız etmez çünkü cildin rengi ir süre sonra açılıyor. Eger dokunursan ve kimyasallara bulaşırsan 30 yaşına da gelsen sivilce izlerinden kurtulamassın bu dönemi önemse
Evet canim yardimci ol ya izlere de iyi degilmiIçten tedavi etmeyi denemelisiniz eğer özel bir durumunuz yok ise. Ben bu durumda dogal aloe veralı içecek ve vücüttan fazla asiti atacak ürünler tavsiye edebilirim. Dileyene yardımcı olabilirim
ben çok doktora gittim sivilce çukurları için hr gittiğim doktor tam olarak geçmez dedi ama ankaralazerdeki doktor azalma sağlarız dedi gerçektende yüzüm bakılası bi hale geldi zaten mucizede beklemiyodum annemde oraya lekeleri için gitti çok güzel sonuç aldık benim tedavim daha bitmedi sonuçtan şimdilik mutluyum ama tam olarak bitince burdan yazarım kızlarArkadaşlar gerçekten sadece şu konu için buraya üye oldum diyebilirim.17 yaşındayım 5 senedir sivilce problemi yaşıyorum nerdeyse tüm kremleri jelleri denedim ama hepsi geçici çözüm sağladı yine aynı derde yine döndüm Ve daha kötüsü sivilce izleriyle de..Şimdi de ozonlanmış kantaron yağı ve bella dora sivilce akne sabunu kullanıyorum.Başlayalı bir hafta falan oldu ama daha fazla sivilce çıktı izler hafifledi.Bu doğal bi durummu yoksa cildim yağlı olduğu için kullanmamalı mıyım?Bu arada sivilce ve izlerden kurtulanlarda yorum yaparsa sevinirim.