Sivilceli Ciltler Sivilce ve izleri için %100 çözüm lütfen bakın çok önemli (sadece 1 sabunla)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yüz Beyazlatma yönteminin varmi
pirinç suyunun beyazlatıcı etkisi var. Pirinç pilavı yaparken sıcak suyla yıkadığın pirincin suyunu atma onunla yüzünü yıka, koltuk altı kararmasını geçirmek içinde koltuk altına da sürebilirsin.

dayımın eşi bu formülü verdi. işe yarıyormuş.
200 ml kolonyaya 10 gr salisilik asit , 10 gr b3 vitamini , 10 gr biosulphure , 20 gr (2 poşet) çinko oksit koyalım. Salisilik asit ilave edildikten sonra
çalkalayalım ki erisin sonrasında b3 vitamini koyabilirsiniz. Bu karışımı çalkalayalım ki erisin. Sonra biyosülfür ilave edin o da erisin en son çinko oksitleri
ilave edelim ama o erimeyecek. Elde ettiğimiz toniği 2 günde bir cildimize çalkalayarak uygulayalım ve 5 dakika sonra durulayalım.

Benim bir arkadaşım yüzündeki sivilce lekeleri için Alman malı bir ürün kullandı.. Hatta ben temin ettim.. 20 günde sonuç aldı ve 2 ay sonunda cildi tertemizdi.. Sırttaki sivilcelerden şikayetçi biri daha vardı. Ona da birkaç ürün önerdim. O da rahatladı ve memnun kaldı..

sırtımda sivilce var bi çare bulamadım yaa
Benim bir arkadaşım yüzündeki sivilce lekeleri için Alman malı bir ürün kullandı.. Hatta ben temin ettim.. 20 günde sonuç aldı ve 2 ay sonunda cildi tertemizdi.. Sırttaki sivilcelerden şikayetçi biri daha vardı. Ona da birkaç ürün önerdim. O da rahatladı ve memnun kaldı..

Ne önerdiniz?

Kızlar sivilceler için defne sabununu öneririm 2 günde kurutuyor bende onu kullanmaya başladıktan sonra sivilcelerim eskisi kadar çıkmıyor harika bir sabun

Nerden aldın canım aktar mi
Evet canım aktardan aldım ama gratis watsons da falan da satılıyormuş. 1 haftada etkisini görürsün benim cildim karma akşam ve sabah sadece bu sabunla cildimi yikiyorum ve sonra su bazlı nemlendiriciyle nemlendiriyorum bence bir dene doğal bir ürün:)

Tamam deniyim bi okyanus sabunu kullanıyorum 3 aydan beri ama biraz etkili oldu ne kadara aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…