- 24 Mayıs 2011
- 93
- 2
- Konu Sahibi daphnesimon
kızlar leke giderici serum almak istiyorum en iyisi hangisi?sivilce ve güneş izi lekeleri için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dermakozmetik bir ürün kullan derim ben bioderma white objective kullanıyorum faydasını görüyorum. ne kullanırsan kullan, leke tedavisi meşakkatli uzun bir yolculuk sabır ve devamlılık en önemlisi bu bence
benim alnımda ve yanaklarımın üst kısmında çok bariz ve çirkin güneş lekeleri vardı.
en pahalı ürünleride kullandım hiçbi değişiklik olmadı.
ama aktardan aldığım 15 tl lik yağ karışımı mucize oldu , inanmadım ilkten, arkadaşımda işe yaramıştı bende yaramaz dedim
ama yaradı yok oldular :)
adı ne canım bu yağın?
sivilce lekeleri için biodermayı bende düşünmüştüm ama emin olamadım o yüzden almamıştım gerçekten düzelme var mı
kızlar leke giderici serum almak istiyorum en iyisi hangisi?sivilce ve güneş izi lekeleri için
teyzemde de snelerdir olan güneş lekeleri vardı. cilt doktoru karışım verdi ve kurtuldu bende de sivilceden kaynaklanan lekeler mevcuttu aynı karışımı 4 gündür kullanıyorum ve izlerimde iyileşme mevcut küçüldüler istersen kremlerin isimlerini ve nasıl kullanıldığını yazabilirim faydası olursa ne mutlu..
gerçekten yok ediyormu ismi ne..bide şu karışımın içinde neler var?:44:
söylemeyi unuttum sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra yüzünüze uygun nemlendirici kullanırsanız yüzülmeden kaynaklanan kötü görünüm olmuyo. ve yeni çıkan sivilcelerinizede gece gündüz farketmez ısotrexın jeli kullanın inanın ben bu sayede bir haftadır yeni çıka silcem olmadı son olarakta karışımı hergün yapmak istemiyosanız eczanelerde kaplar satılıyo onlardan alıp karısımı bunda muhafaza edebilirsiniz inş sizede iyi gelir...
Çok teşekkür ediyorum inşallah olumlu sonuç alırım
[SUB][/SUB] inanmayarak üstüne basarak diyorum inanmayarak madecassol krem + jojoba yağı evet işte bu kadar akşam yüzümü temizledim ve sürdüm yattım sabah yüzümü yıkadım herzamanki güneş kremini sürdüm dua etmeyi unutmayın ben inanmadan yaptım ama anlıyorum ki inanmak başarmakmış 34 yaşındayım ama bebek gibi oldu 4 günde çukurlarım azaldı gözenekler nerdeyse kapandı deneyin