Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mucize Yağ olarak geçen yeni bir ürün çıkmış ben kullandım 3 gün ve gerçekten çok etkili ve tavsiye ederim. S-oil diye geçiyor ama üstünde yazmıyor. Arapça yazılar var.
Mucize Yağ olarak geçen yeni bir ürün çıkmış ben kullandım 3 gün ve gerçekten çok etkili ve tavsiye ederim. S-oil diye geçiyor ama üstünde yazmıyor. Arapça yazılar var.
canim cilt bakimi bölümünede acmissin ayni konuyu ama ilkönce baya bi kac ay yada hafta deneyipte paylassaydin.cünkü o kadar cok insan bu dertten muzdaripki ne bileyim daha uc gün oldu diyorsun.:uhm:insaallah burada tekrar yazarsin uzun süre kullaninca olumlu yorumlari.hele bi kullan bakalim sonuclari da bizimle paylasirsin:teytey:
hatta anti aging bölümünde bile tavsiye etmissin canim.nereyi actiysam bu yag cikti karsima ve gercekten kafami karistirdin,dur bakalim altindan baska birsey cikmaz herhalde.....umarim...