Sivilceli Ciltler Sivilce tedavisinde masrafsız kesin çözümler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
Annemin cildi 50 yaşını geçmesine rağmen pürüzsüz ve lekesiz benim ise 21 yaşında olmama rağmen lekeliydi sivilceler yüzünden, cildimde kalan lekelerin hiç geçmeyeceğine inanıyordum bir gün annem sivilcelerim ve cildim için bana bir maske hazırladı; 1 yemek kaşığı pak maya içerisine 3 damla limon suyu ve macun kıvamına getirecek kadar su ekleyip tüm yüzüme sürmemi istedi kokusu iğrenç olsa da (rakı gibi kokar) 20 dk'nın sonunda yüzümü duru suyla yıkayıp nemlendirici krem sürdüm sivilceler patlamış cildim pürüzsüzleşmiş sanki pudralanmış gibiydi 2 haftada 1 kez bunu uyguladım ve 2 ayın sonunda cildimde ne sivilce kaldı ne leke ne de yağ... kesin tavsiyemdir boşuna kremlere para harcayıp cildinizi yıpratmayın.

İnşallah bizlerde görürüz faydasını
Sivilce lekelerimden bende umutsuzum artık

leke derken nasil leke kirmizi sivilce izlerimi yoksa nasildi senin lekeler...??? ayrica pak mayada nedir ???

kuru maya arkadaşlar yaş olmayacak marketlerde kabartma tozu ebatlarında satılıyor... her tür akne, sivilce, ve lekede işe yarıyor zira benim yüzümdeki yeni eski tüm lekeleri geçirdi aknelerinde içini boşaltıp kurutuyor

kesinlikle denigcem hatta evde varsa hemen bugün ilk maskemi yapcam...kil maskesininde cok faydasi diyorlar ama sürekli yapmak lazim iste.

Ay bu maskeyi suna dumankaya söylemişti yapmıştım 3 tane sivilce vardı tam 4 sene önce gerçi onda su yoktu cildimde yanık izi gibi lekeler bıraktı 4 sene geçti daha yeni yeni geçtiler mahfolmuştu yüzümher gören ne lmuş yüzüne yandı mı diye soruyordu ben yapmayın derim siz bilirsiniz yine de

Son düzenleme:
Ben pek sivilce sıkıntısı yaşayan bir insan değilimdir.
sadece adet öncesi ve sonrası oluyordu yüzümde bir adet kocaman bir sivilce
Papatya suyu sürüyorum yüzüme öyle zamanlarımda pamukla masaj yaparak çok çabuk geçiriyor:)

Tavsiye ederim :)

az önce okudum bende denemeyi düşünüyorum. ben doktora gittim bana zoretanin diye bi ilaç verdi 6. gün olcak bugun ama hiç kullanmak gelmiyor içimden herkesin cildi farklıdır tabiki ama bir faydası olursa eğer ilacı bırakıp bunu denemeyi düşünüyorum

Haftada 2, cildinizi kurutabilir. Çok yağlı bir cildiniz varsa ve ağır makyajlar yapıyorsanız iyi gelebilir de. Bir de hazır limon suyunu tavsiye etmem. Cildinize zarar verebilir içerisindeki maddeler.

içerisindeki malzemelerin ölçüsü çok önemli limonu fazla kaçarsa cildi tahriş edebilir siz limon suyuyla karmışsınız maskeyi o etkiyi görmeniz doğal 3 damlacık koyulacak ve su takviyesi şart. Belki cildinizde çıkan şey sivilce değildi, alerji yada başka bir şey olabilir. Dışarıdan aldığımız sivilce kremlerinin maskelerinin içindekiler düşünülünce maya limon ve suyun bir zararı olacağına inanmıyorum kaldı ki ben hep yapıyorum. Hele annem...

Son düzenleme:
keşke bununla geçebilseydi..bende çok denedim bu maskeyi anlık etki
etti..hala sivilce ve lekelerle uğraşıyorum..
sivilcelere değilde lekelere bi çare olmadığına inandım artık .

keşke bununla geçebilseydi..bende çok denedim bu maskeyi anlık etki
etti..hala sivilce ve lekelerle uğraşıyorum..
sivilcelere değilde lekelere bi çare olmadığına inandım artık .

Üzüldüm, belki cilt tipiyle alakalıdır. Bir dermatoloğa görünün isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…