• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce tedavim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merve99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
23
1
1
26
Merhaba :)
3 yıldır sivilce sorunum var :( 2,5 ay önce doktora gittiğimde (öncedende gitmiştim ancak ilk defa düzenli dediklerini yaptım :) ) monodoks hapı sadece akşamları içmemi yanındada her gün sürmem için nadixa ve 2 gecede bir isotrexin sürmemi önermişti. 2 ay devam ettikten sonra olumlu bir gelişme olmadı aksine sivilcelerde artış oldu. (ki sivilce problemim baya büyük :( yüzümün her kısmı sivilce dolu ) doktor roaccutane kullanmamı önerdi ancak sporla uğraştığım için kabul etmedim. 2 aydan sonrada monodoksu sabah akşam kullanmamı söyledi. 2 hafta daha geçti ve bugün gittiğimde 6 kutu monodoks bittiğinden biraz ilaca ara ver kremlere devam et dedi. Kendi kafama göre hareket etmem doğru olmiyacağı için mecburen devam ediyorum ancak arkadaşımda gitmişti onada direk roaccuten vermiş birisi :( yani doktora pek güvenmiyorum ama sizin fikriniz nedir ? başka doktora görünsem faydası olur mu ?

merhaba,
ben 35 yaşındayım ve yıllar önce doktorlarla çok tedavi denedim.. azaldı ama şu yaşıma kadar bitmedi.. çene çevremde ve yanaklarımda bölge bölge sivilce eksik olmazdı. 3-3,5 haftadır LR Microsilver Plus yüz yıkama jeli ve kremini kullanıyorum. aktif sivilceler söndü. yavaş yavaş lekeler de gidiyor sanki. gitmezse yine LR'ın Aloe veralı jelini deneyeceğim, kullanıp memnun kalan çok. doktorunuzun önerdiği tedaviye ek olarak bunu da deneyin isterseniz.

teşekkürler ancak doktorun dedikleriyle beraber yapamam heralde :D her zaman yüzüm kremli şekilde geziyorum :) yani ancak bu tedaviyi bırakıp kullanabilirim :) onun için acaba daha iyi bir doktorla yeniden başka bir tedaviye başlasammı diye düşündüm :D
yinede çok sağolun bu tedaviyi bırakırsam diye dediklerinizi not alıyorum :)

Anladım.. Hormonlarınıza baktırdınız mı hiç? Bir de endokrin doktoruna görünebilirsiniz. Bazen sadece yüzeysel müdahale sonuç vermeyebilir. Biran önce iyileşmeniz dileğiyle

Anladım.. Hormonlarınıza baktırdınız mı hiç? Bir de endokrin doktoruna görünebilirsiniz. Bazen sadece yüzeysel müdahale sonuç vermeyebilir. Biran önce iyileşmeniz dileğiyle
evet roaccutane için kan tahlili istemişti :) sonuçları bende aldım zaten herşey yolunda gibi :) endokrin doktoruna giderim :) yani fayda sağlayabilme ihtimali olan heryere giderim :D hatta randevu için baktım ancak istanbul sarıyer bölgesinde uygun bir yer bulamadım :D artık randevusuz giderim :) teşekkürler ilginiz için :)

merhaba,
ben 35 yaşındayım ve yıllar önce doktorlarla çok tedavi denedim.. azaldı ama şu yaşıma kadar bitmedi.. çene çevremde ve yanaklarımda bölge bölge sivilce eksik olmazdı. 3-3,5 haftadır LR Microsilver Plus yüz yıkama jeli ve kremini kullanıyorum. aktif sivilceler söndü. yavaş yavaş lekeler de gidiyor sanki. gitmezse yine LR'ın Aloe veralı jelini deneyeceğim, kullanıp memnun kalan çok. doktorunuzun önerdiği tedaviye ek olarak bunu da deneyin isterseniz.
Merhaba sizde kullandığınız ürünün resmi var mı yurtdışında yaşadığım için doğru ürünü almak için istedim de

Merhaba sizde kullandığınız ürünün resmi var mı yurtdışında yaşadığım için doğru ürünü almak için istedim de
Merhaba, tabi var.. Bu ürün network marketing ile satılıyor.. Hangi ülkedesiniz, orada merkezi var mı bir bakayım.. Fotoyu da yüklemeye çalıştım açılıyo mu

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba, tabi var.. Bu ürün network marketing ile satılıyor.. Hangi ülkedesiniz, orada merkezi var mı bir bakayım.. Fotoyu da yüklemeye çalıştım açılıyo mu
Evet ben Amazon da gördüm online alabilirim. İngilteredeyim. Çok teşekkür ederim :)

50 ml kremini 17 pount a satiliyor Turk parasiyla 65 tl felan yapiyor sizde ne kadar

Yaşın kaç ? cilt yapın da önemli :)
Beslenmene dikkat etmen gerekiyor öncelikle.
o ilaçlar roaccutune gibi bişey mi acaba? ilk önce döküyodur belki

Yaşın kaç ? cilt yapın da önemli :)
Beslenmene dikkat etmen gerekiyor öncelikle.
o ilaçlar roaccutune gibi bişey mi acaba? ilk önce döküyodur belki
17 yaşındayım :)
beslenmeme dikkat ediyorum :) Yani sporla uğraştığım için sağlıksız her türlü gıdayı hayatımdan çıkardım :)
Roaccutane gibi mi emin değilim. İnternette (hatta bu forumda da konular var) ilk 1-2 ay çoğaldığını sonra azaldığını söyleyenler var. Kimisinde etkili olsada kimisine fayda da etmeyebiliyor :( sanırım bende de etkili değil. Şuan haplara ara verdim kremlerle devam ediyorum ve sanırım 1 ay kadar idare ederler. Sonrasında umarım bana uygun birşeyler vereibilir :(
Daha da kötüsü şuanda sorun olmasada 1 ay sonra okula gideceğim :( okulda cidden psikolojik olarak rahatsız ediyor. Hani resmen utanıyorum konuşurken birisiyle yüzüne bile bakmak istemiyorum :(

17 yaşındayım :)
beslenmeme dikkat ediyorum :) Yani sporla uğraştığım için sağlıksız her türlü gıdayı hayatımdan çıkardım :)
Roaccutane gibi mi emin değilim. İnternette (hatta bu forumda da konular var) ilk 1-2 ay çoğaldığını sonra azaldığını söyleyenler var. Kimisinde etkili olsada kimisine fayda da etmeyebiliyor :KK43: sanırım bende de etkili değil. Şuan haplara ara verdim kremlerle devam ediyorum ve sanırım 1 ay kadar idare ederler. Sonrasında umarım bana uygun birşeyler vereibilir :KK43:
Daha da kötüsü şuanda sorun olmasada 1 ay sonra okula gideceğim :KK43: okulda cidden psikolojik olarak rahatsız ediyor. Hani resmen utanıyorum konuşurken birisiyle yüzüne bile bakmak istemiyorum :KK43:
Canım benimde 2_3 farklı haplar kullanmama rağmen azalma bırak sabitlenmiş resmen sivilceler deri altı sert sivilce bile çıkardım en son ilaçları bıraktım aile hekimine gittim bana imex marka sivilce sabununu verdi bununla beraber avene markasının sivilceli ciltler için kremini aldım kullanmaya başladım hatta sabunla yüzümü yıkarken konjac sünger le yıkadım yıkadıktan sonra gül suyu ve doğal elma sirkesi ile güzel sildim yüzümü tonik olarak çok etkili oldu üstüne de avene krem sürdüm ilaçlardan çok daha etkili oldu ve 1 aya kalmadan yüzüm baya toparladı şimdiki aklım olsa asla hap kullanmazdım

Canım benimde 2_3 farklı haplar kullanmama rağmen azalma bırak sabitlenmiş resmen sivilceler deri altı sert sivilce bile çıkardım en son ilaçları bıraktım aile hekimine gittim bana imex marka sivilce sabununu verdi bununla beraber avene markasının sivilceli ciltler için kremini aldım kullanmaya başladım hatta sabunla yüzümü yıkarken konjac sünger le yıkadım yıkadıktan sonra gül suyu ve doğal elma sirkesi ile güzel sildim yüzümü tonik olarak çok etkili oldu üstüne de avene krem sürdüm ilaçlardan çok daha etkili oldu ve 1 aya kalmadan yüzüm baya toparladı şimdiki aklım olsa asla hap kullanmazdım
teşekkürler <3
Şuan malesef ilaçlara devam edeceğim. en fazla 2-3 ay sonra bir gelişim olmazsa bırakmayı düşünüyorum. Sonuçta ben bırakmış olmiyim en azından doktorda birşey yapamadı derim :D zaten dediklerinizi not alıyorum ilerde hepsini deneyeceğim çok sağolun :)

ve bir sorum olcak :)
nadixa kremi her sabah sürmemi söyledi ancak ne kadar yüzümde kalmalı ? hani dışarı çıkarken felan yıkamak zorunda kalıyorum. Eczaneciye sorduğumda 2 saatte cilt emer demişti ancak eğer öyleyse normalde 2 saatten fazla tutmam gereksiz değil mi ? veya anlamadım nasıl olmalı :D

Bende bugün 2.ayıma girdim sivilce tedavimde Nadixsa isotrexin krem ve azitro antibiyotik kullanıyorum ve gayet etkili oldu sol yanak kismim köklü sivilceyle doluydu çok şükür geçti şimdi sağ yanağımda birkactane çıktı onlarda normal diye düşünüyorum çünkü deri altından kusma oluyo sabırla ilerliyorum

Bende bugün 2.ayıma girdim sivilce tedavimde Nadixsa isotrexin krem ve azitro antibiyotik kullanıyorum ve gayet etkili oldu sol yanak kismim köklü sivilceyle doluydu çok şükür geçti şimdi sağ yanağımda birkactane çıktı onlarda normal diye düşünüyorum çünkü deri altından kusma oluyo sabırla ilerliyorum
sizin adınıza sevindim :)
Ben hala devam ediyorum. Cidden psikolojim bozulmaya başladı sanırım :( yüzümde her yerde (abartı felan yok çenemde burnumda dudak kenarlarında yanaklarda alnımda her bi yerde yüzlerce vardır :( ) sivilce doldu :( yani gelebilcek son seviyedeyim bundan sonrası ameliyatlık heralde.
Sivilce izi için lazer oluyoda direk sivilce-akneler içinde lazer işe yarrr mı

sizin adınıza sevindim :)
Ben hala devam ediyorum. Cidden psikolojim bozulmaya başladı sanırım :KK43: yüzümde her yerde (abartı felan yok çenemde burnumda dudak kenarlarında yanaklarda alnımda her bi yerde yüzlerce vardır :KK43: ) sivilce doldu :KK43: yani gelebilcek son seviyedeyim bundan sonrası ameliyatlık heralde.
Sivilce izi için lazer oluyoda direk sivilce-akneler içinde lazer işe yarrr mı
Sakın lazer yapma diyecem ama bende öyle oldu enazindan bende sivilceler için leke tedavisi göreyim dedim 4 seanslik 2.seansda bıraktım cildimi mahfetti bence ilaçları sakin bırakma devam birde yıkama jeli olarak laroche kullan derim doktor önerdiğinde aslında anlaşmalı ürün diye çekimser kalip araştırdım ve yorumlar acaip olumlu olunca almaya karar verdim iyiki de almışım gerçekten süper ilk kullanımda şaşırdım yani

Sakın lazer yapma diyecem ama bende öyle oldu enazindan bende sivilceler için leke tedavisi göreyim dedim 4 seanslik 2.seansda bıraktım cildimi mahfetti bence ilaçları sakin bırakma devam birde yıkama jeli olarak laroche kullan derim doktor önerdiğinde aslında anlaşmalı ürün diye çekimser kalip araştırdım ve yorumlar acaip olumlu olunca almaya karar verdim iyiki de almışım gerçekten süper ilk kullanımda şaşırdım yani
Lazer tedavisi geçici bir çözümde olsa genelde olumlu sonuçlanıyo diye biliyorum :) acaba yarıda kesmeniz yüzünden olmuş olabilir mi :) ve bide yüzümü nilera sabunla yıkıyorum (mavi olan okyanus ...) Yani herkes öneriyoda şimdilik doktorun verdiğiyle devam edeceğim sanırım :) ama dediğinizi doktora sorarım :) ve ilaçlara devam etsemde mesela sizde gelişimi görmüşsünüz ama bende tek gelişim ekstra sivilce :( hani kusma dönemi felan geçti artık 3 ay oldu yüzümde boş yer kalmadı kusa kusa yerle bir oldum :D hani bu kadarıda fazla :( spor yapmıyo olsam anında roaccatune başlıyacağımda :( ilaçlarım daha bitmedi en az 1 ay daha giderde bu hafta gidip doktorla tekrar konuşacağım :( burda yazdığım gibi şikayet edeceğim umarım başka bir fikri vardır yoksa başka bir doktorla konuşmayı düşünüyorum :D

Back