Sivilceli Ciltler Sivilce sorunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_serap_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
34
0
arkadaşlar benim yüzüm T şeklinde yani alnım yağlı yüzümün diger kısım ları kuru ve alnım çok sivilceleniyo napmalıyım varmı önerdiğiniz bir krem yada başka bir yöntem:çok üzgünüm:

aynen cnm bnmde öle ne yapmalıyız arkadaşlar ltfen yardımcı olun önerilerinizi bklioruz..

canim Bende De Var O Sorundan Ve Ozellikle Yaz Gelince Cogaliyorlar Sanirim Sicaktan Dolayi Boyle Oluyor Yuzunuzu Cilt Tipinize Uygun Bir Temizleyiciyle Her Gun Duzenli Olarak Temizlerseniz Ciddi Bir Azalma Oluyor Ayrica Limon Ve Bali Karistirip Sorunlu Bolgelere Surerseniz Limon Cildi Kurutacak Balda Besleyecek Ve Cildin Deforme Olmasini Onleyecektir

benimde regl dönemlerinde olurdu bi formül buldum veda ettim portakal sür sivilcenin üzerine yıkamadan yat sabah geçmiş oluyor :)..deneyin derimsengözlerimebaksanab

hemen limonla balı yaptım portakalıda yatarken yapıcam bakalım olucakmı hepinize teşekkürlera.s.

kızlar ben dede aynısı idi ben de ayva çekirdegini denedim sivilcede gitti yüzüm de parladı deneyinderim mucccckkkk

kızlar elme sirkesi işe yarıo benim sivilcelerim de işe yaradı çıkıncada iri iri çıkıodusenağlama
ama şimdi yokkk:dance:

kızlar cleosin t%1 diye bir solüsyon var sivilcelere siyah noktalar bire bir ama yan etkisi ciltte delikler olusuyor yanı sıyah noktaların içi bosaldıgı için delik delik duruyor ama sivilceden siyah noktadanb eser kalmıyoır

arkadaşlar portakalı denememiştim ben ama hemen denicem çünkü yabancı bi cilt usmanının bi yazısında okumuştum c witamini cilt için birebirmiş'! kosmetik ürünü alırken içinde c witamini olmasına dikkat edin yasıodu..bende denicem tabi portakal bulabilirsem:))

:bbo:
canim Bende De Var O Sorundan Ve Ozellikle Yaz Gelince Cogaliyorlar Sanirim Sicaktan Dolayi Boyle Oluyor Yuzunuzu Cilt Tipinize Uygun Bir Temizleyiciyle Her Gun Duzenli Olarak Temizlerseniz Ciddi Bir Azalma Oluyor Ayrica Limon Ve Bali Karistirip Sorunlu Bolgelere Surerseniz Limon Cildi Kurutacak Balda Besleyecek Ve Cildin Deforme Olmasini Onleyecektir

ben bunu denemiştim ama balın içindeki şeker benim yüzümde tüylenme yaptı kullandığınız bölgede tüy çıkıyo fazla kullanmayındökülüyor ama uzun sürede doktora gitmiştim ondandır dedi sonra kendisinden döküldü

benim bildiğim elma sirkesi ve limon karışıp sürülüp bekleniyo kuruyana kadar sabha siliniyo ama önce bi bölgeyr yap bazılarında alerji yapıyo

Sebamed.. bu sabunu bi kullanın arkadaşlar.. (ben sıvı olan likid kullanıyorum)
Deneyin bence pişman olmıcaksınız yağ dengesini düzenliyor..
Sivilceleri kurutuyor..
Deneyin pişman olmıcaksınız..

X