Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger yeni cikmaya basladiysa siğil de olabilir canim bende pek emin olamadim acikcasiBacak aramda böyle şeyler çıkmaya başladı ne bu sivilce gibi ama sıktığımda et parçası gibi bişey çıkıyor ve kanıyor siğil gibi bişeymi ama ağrı yok?
Sakın sıkmayın ve dokunmayın çok yayılır, doktora gidip gösterin eğer öyleyse koterle yakarBende molloscumq benzettim bu virüs mü kendi kendine gidiyormu bilginiz varmi
kızlar görüntü için kusura bakmayın lütfen. ne yapacagımı bilemedim bir kaç aydır bu şekilde sivilcelenmem var bacak aramda. arada bir bir kaç tane cok büyüyor normal iltihaplı sivilce gibi oluykr elimi vuramıyorum cok agrıyor. molloscum mu sizce
Kaç aydır neden doktora görünmediniz ki :/ Cildiyeye gitmeniz lazımkızlar görüntü için kusura bakmayın lütfen. ne yapacagımı bilemedim bir kaç aydır bu şekilde sivilcelenmem var bacak aramda. arada bir bir kaç tane cok büyüyor normal iltihaplı sivilce gibi oluykr elimi vuramıyorum cok agrıyor. molloscum mu sizce
tüp bebek sürecindeyim. yaptıgım cok yanlış biliyorum ama tedavimi engeller veya süreci uzatacak bir şey olur diye korktumKaç aydır neden doktora görünmediniz ki :/ Cildiyeye gitmeniz lazım
Eğer molloskumsa her yere yayılmadan önlem almanız iyi olur çünkü bu temasla bebeklere de geçen bir şeytüp bebek sürecindeyim. yaptıgım cok yanlış biliyorum ama tedavimi engeller veya süreci uzatacak bir şey olur diye korktum
peki sizce molluskum mu?Eğer molloskumsa her yere yayılmadan önlem almanız iyi olur çünkü bu temasla bebeklere de geçen bir şey
Benziyor ama bilemeyiz ki belki dümdüz sivilcedir mutlaka gidip gösterin tüp bebek sürecinizle bir ilgisi olmaz bununpeki sizce molluskum mu?
haklısınız randevu alayım içim de rahat etsin. cok teşekkür ederim iyi akşamlarBenziyor ama bilemeyiz ki belki dümdüz sivilcedir mutlaka gidip gösterin tüp bebek sürecinizle bir ilgisi olmaz bunun