Sivilceli Ciltler Sivilce lekelerine peeling yaptiran varmi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
YA KIZLAR.
YUZUMDE KIRMIZI KIRMIZI NOKTACIK LEKELER VAR. NOKTA NOKTA DURUYOR AYNI SİVİLCE GİBİ AMA DEĞİL. YÜZÜMDE KAÇ SENEDİR SİVİLCE GİBİ DURUYORLAR.
ACABA PEELİNG YAPTIRSAM GEÇERMİ?
NERELERDE YAPTIRMALIYIM HASTANELERDEMİ YOKSA GÜZELLİK SALONLARINDAMI?
VEDE YAPTIRAN ARKADAŞLAR KAÇ SEANS GİTTİLER FİYATLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?hihoyyyt

aynı sorun bende de var benim gittiğim güzellik salonu yapmamı tavsiye etti 70 ytlye yapıyolarmış ve bitkiselmiş zaten kimyasalı tavsiye etmiyolar deriyi inceltiyomuş ve güneşe çıkılamıyormuş. yaptırmayı düşünüyorum ben de.

ya bende yaptırmak istiyorum ama bi süre sonra güneş lekesi oluyomuş suratın ayrıca 2 ay arayla yinelemek gerekiyomuş nerde bende o kadar paraaaaaaaa:))) ama iyi bi yer bulursam yaptırcam benimde sadece yanaklarımın belli yerlerinde tek tük sivilce izi var bide burnumun üstü devamlı pütür pütür ondan kurtulmak istiom ama açıkçası daha çok iyi bi yer bulamadım:S

Yıllar önce sivilce tedavisinden sonra kalan izleri yok etmek için kimyasal peeling yaptırmıştım, 3 seans ve kışın çünkü cildin güneş ışığı görmemesi gerekiyor bir süre... Biraz pahalı ama bebek gibi bir cildiniz oluyor. Yalnız yüzde sivilce varsa kimyasal peelingle daha kötü oluyorlarmış yani hiç sivilce olmaması gerekiyor...Hoş sonrasında yine sivilceler çıktı ama dönemsel ve basit sivilcelerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…