Sivilceli Ciltler Sivilce lekelerine çözüm arıyorum !!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minikom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
118
0
Yanaklarımda kırmızı kırmızı noktalar halinde sivilce lekeleri var,geçmek bilmiyor,Sebamed'in clear face sabununu kullanıyorum ama daha kesin bir çözüm aramaktayım :KK43:

Canım benimde cildimde ergenlikten kalma cilt lekelerim vardı düzenli cilt bakımımı evde yaparak,kil maskesi ile uzun sürede yüzde 70 e kadar düzeldi,eğer çok ciddi leken varsa bu işe yaramayabilir,
bunun yerine lazer e gidebilirsin üstelik fiyat araştırması yap cok uygun..
Buarada sana bazı tüyolar verebilirim.
-Kesinlikle kremlerin uva uvb filtreli olsun
-İçinde sitrik asit olan ürünleri kullandığında güneşe çıkma
-Çok Yağlı ürünler kullanma(krem)
-Eğer kil maskesi uyguluyorsan içine limon kullanma,bu cildindeki lekeleri arttırır.
-Maya maskesini sütle beraber uygula bu gerçekten çok işe yarıyor.

bende de sivilce izleri var, kullandığım tek şey terramycin.akşam yatmadan sürüyorum iyice yedirerek, sabaha kadar ble biraz olsun etkisini gösteriyo.1-2 hafta kullanmak gerek.ancak cildin yağlıysa terramycin sürmeden önce kil maskesi uygula, daha iyi sonuç alırsın.

Canım benimde cildimde ergenlikten kalma cilt lekelerim vardı düzenli cilt bakımımı evde yaparak,kil maskesi ile uzun sürede yüzde 70 e kadar düzeldi,eğer çok ciddi leken varsa bu işe yaramayabilir,
bunun yerine lazer e gidebilirsin üstelik fiyat araştırması yap cok uygun..
Buarada sana bazı tüyolar verebilirim.
-Kesinlikle kremlerin uva uvb filtreli olsun
-İçinde sitrik asit olan ürünleri kullandığında güneşe çıkma
-Çok Yağlı ürünler kullanma(krem)
-Eğer kil maskesi uyguluyorsan içine limon kullanma,bu cildindeki lekeleri arttırır.
-Maya maskesini sütle beraber uygula bu gerçekten çok işe yarıyor.

yok cnm ciddi değil de yani pembeye dönük lekeler var diyelim,bu kil maskesini nasıl uygulayacağım ve dermokili mi öneriyorsun ??

X