Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerSivilce lekelerinden nasıl kurtulurum?
bende kullanmıştım bi zamanlar bu hapı dediklerini bende yaşadım tekrar gittim cildiyeye yine hap jel şu bu geçmeyince kadın doğum dr gitmemi söylemişti oda doğum knt. hapı verdi 4 ay kadar kullandım sonra baş ağrısı mide bulantısı dayanamayınca bırakmıştım ama ne iz kaldı nede leke..
Canım bu harika bir haber. ben yakın zamanda bi doktora gideyim. bende öyle çok yok tek tük. ama oğluşumun yüzü battı. beraber başladık bu ilaca onun yüzü sivilceden gözükmüyordu. şimdi hiç sivilcesi kalmadı. ama lekeleri kaldı ve morali çok bozuk. daha 15 yaşında ne yapılı bilmiyorum ki.
Canım benim oğluş araştırmış en etkili çözüm olarak bu roaccutane adlı ilacı duymuş heryerden. beraber bi cilt hekimine gittik hem bana hemde benim oğluşa bu ilaçdan yazdı. 6 ay kullandık. ben yine iyi geçirdim tedaviyi ama oğluşl çok ağır geçirdi. ilk başda sivilceleri arttı sonra söndü burnunn içi hep yara oldu sürekli, kanadı kuruluktan. bırak dedim bırakmadı. inatçı oğluş sonunda tüm sivilcelerinden kurtuldu. ama lekeleri kaldı. şimdi morali çok bozuk.. eğer benim oğluşun gibi çok sivilcesi varsa gitsin doktora sorsun ama tek tük sivilce için kullanılmaz bu ilaç.
Kiehl's markasının leke giderici serumu var.. ben kullanmadım ama markanın diğer ürünlerinden oldukça memnunum,bitkisel ve çin tıbbına dayalı formulleri var. bence bir bakın derim...